Oriflame zorgt voor een intense en verleidelijke oogopslag

Geplaatst op: 23-07-2013

Oriflame zorgt voor een intense en verleidelijke oogopslag

Ga voor de perfecte en magische oogopslag! Jonas Wramell, de bekende en professionele visagist van Oriflame ontwikkelde twee nieuwe oogmake-upproducten waarmee je een verleidelijke en intense blik creëert die absoluut gezien mag worden!

Oriflame Beauty Studio Artist Gel Eye Liner

De nieuwe Oriflame Beauty Studio Artist Gel Eye Liner is een intens zwarte vloeibare eyeliner in een klein compact potje. Met het bijgeleverde schuine applicatorkwastje breng je de zachte textuur heel eenvoudig, makkelijk, snel en nauwkeurig aan op je oogleden. De Eye Liner droogt snel en zorgt voor een onberispelijk resultaat dat tot wel 24 uur aanhoudt. 

Oriflame 2FX Over Black Mascara 

Met de nieuwe Oriflame 2FX Over Black Mascara creëer je 40% langere wimpers en tot maar liefst 9x meer volume! Dankzij het geavanceerde hi-tech borstelsysteem kun je zelf naar wens kiezen uit deze twee spectaculaire effecten. Deze nieuwe formule bevat 3x meer zwarte pigmenten dan de Oriflame 2FX Mascara wat zorgt voor een intense en oogverblindende oogopslag.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Oriflame Beauty Studio Artist Gel Eye Liner  € 10,00/3g
  • Oriflame 2FX Over Black Mascara  € 15,00/8 ml

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief