Oriflame loves Mama & Baby!

Geplaatst op: 30-05-2012

Oriflame loves Mama & Baby!

De producten van Baby Care van Oriflame zijn mild en zacht voor zowel baby als mama en geschikt voor de gevoelige huid. De lijn bestaat uit 7 verzorgende producten.

Het assortiment bestaat uit Baby Bedtime Bath, Baby Cleansing Bar, Baby Soothing Creamy Wash, Baby Talc en de volgende drie Baby Care producten.

Oriflame Baby Oil

Oriflame Baby Oil is een milde olie en is allergeenvrij, dermatologisch getest en werd speciaal ontwikkeld voor de tere babyhuid. Het is heel geschikt voor een ontspannende babymassage en is verrijkt met kalmerend linden- extract en vitamine E.

Oriflame Baby Hair & Body Wash

Een zachte 2-in-1 shampoo & bodywash, speciaal ontwikkeld voor de tere huid. Deze milde, zeepvrije samenstelling betekent geen tranen meer tijdens badtijd. Crèmige, schuimende bestanddelen met o.a. linden- extract reinigen en verzachten het haar en de huid van de baby. De Oriflame Baby Hair & Body Wash is dermatologisch getest.

Oriflame Mother & Baby Nourishing Cream

Oriflame Mother & Baby Nourishing Cream is een niet-vette, voedende en hydraterende, crèmige moisturiser en bevat extracten van sheabutter en Atlasceder alsmede vitamine E. De romige crème is geschikt voor zowel voor baby als mama met een gevoelige huid. De Oriflame Mother & Baby Nourishing Cream is dermatologisch getest en geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Consumentenprijzen 

  • Oriflame Baby Oil  € 9,95/150 ml
  • Oriflame Baby Hair & Body Wash  € 7,95/250 ml
  • Oriflame Mother & Baby Nourishing Cream  € 7,95/150 ml

 

De producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Meer informatie:

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief