Oriflame lanceert natuurlijke huidverzorgingslijn Ecobeauty

Geplaatst op: 30-03-2012

Oriflame lanceert natuurlijke huidverzorgingslijn Ecobeauty

Oriflame presenteert met trots Ecobeauty, de baanbrekende natuurlijke, ethische en milieuvriendelijke productlijn. De lijn is goedgekeurd door vier vooraanstaande onafhankelijke organisaties, te weten: Fairtrade, Ecocert, The Vegan Society en Forest Stewardship Council (FSC).

De productlijn

Oriflame Ecobeauty trapt af met drie hoogwaardige, hydraterende gezichtscrèmes! De Oriflame Ecobeauty Smoothing Day Cream helpt het vochtniveau van de huid aanvullen en bestrijdt de vorming van onzuiverheden gedurende de dag. De Ecobeauty Smoothing Night Cream regenereert de huid terwijl je slaapt. Beide formules bevatten o.a. Fairtrade sheabutter- extract, kokosolie, duindoornolie en rozemarijn- extract. De milde Oriflame Ecobeauty Smoothing Eye Cream met daarin o.a. Fairtrade sheabutter- extract, kokosolie en druivenpitolie vermindert fijne lijntjes, zwellingen en donkere kringen, beschermt de huid en zorgt gedurende 24 uur voor een goede hydratatie.

Met natuurlijke, effectieve ingrediënten

Oriflame Ecobeauty is ontwikkeld voor de milieubewuste vrouw die zich goed wil voelen en er mooi uit wil zien. De producten zitten boordevol natuurlijke, effectieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen en vetzuren om de huid te voeden en beschermen. Oriflame Ecobeauty is dermatologisch getest en werkt met behulp van de Natural Pro-BlendTM- technologie in op de huid om haar te versterken, beschermen en verwennen.

Beautiful PLANET...

Oriflame Ecobeauty is meer dan ‘een leuk gezicht', met een minimum van 95% aan natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn van herleidbare, hernieuwbare en duurzame bronnen. De samenstellingen zijn vrij van dierlijke substanties, parabenen, siliconen, minerale oliën en synthetische geuren. De productverpakkingen zijn bovendien gemaakt van 100% recyclebaar materiaal.

Weer een mijlpaal!

Sinds de oprichting in 1967 is Oriflame toegewijd aan het gebruiken van natuurlijke ingrediënten en heeft een lange geschiedenis van pionieren tegen dierproeven bij de productie van beautyproducten. Oriflame was het eerste grote cosmeticamerk ter wereld met het gebruiken van duurzame palmolie - voor alle producten - waarvoor het Green Palm- certificaat is afgegeven. De lancering van Ecobeauty is een grote stap in Oriflame's toewijding aan duurzaamheid en dit productportfolio zal zich alleen nog maar verder uit gaan breiden.

Bekijk het filmpje over de nieuwe Oriflame Ecobeauty-lijn!

Consumentenverkoopprijzen

  • Oriflame Ecobeauty Smoothing Day Cream  € 29,95/50ml
  • Oriflame Ecobeauty Smoothing Night Cream  € 29,95/50ml
  • Oriflame Ecobeauty Smoothing Eye Cream  € 14,95/15ml

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief