Oriflame introduceert Jewel Lipstick binnen de Giordani Gold collectie

Geplaatst op: 23-05-2012

Oriflame introduceert Jewel Lipstick binnen de Giordani Gold collectie

Een enerverende samenwerking met de prestigieuze Franse sieradenontwerpster Helen Courtaigne Delalande heeft geleid tot de meest luxe lipstick in de geschiedenis van Oriflame: Jewel Lipstick.

Met moisturiser voor zijdezachte lippen

De nieuwe Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick is de essentie van langhoudende luxe en kleur, met een toegevoegde moisturiser om je lippen zijdezacht te maken. Met de langhoudende formule en stralende kleurnuances zorgen de Jewel Lipsticks voor lippen die niet alleen fluweelzacht aanvoelen, maar die ook een genot zijn om naar te kijken. De tien stijlvolle, klassieke kleuren laten zich aanbrengen als een crème en fonkelen als een sieraad. Je lippen zullen stralen bij elke denkbare gelegenheid!

Een sieraad voor in je handtas

Het exclusieve design toont een metallic huls met verfijnde patronen, die het buitengewone talent van Helen Courtaigne Delalande highlighten. Deze nieuwe collectie lipsticks is geïnspireerd door Helen's elegante sieradenontwerpen. Ze staat bekend om haar werk met goud en kostbare edelstenen, zoals smaragd en saffier. Het design van de Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick, met een schitterende goudkleurige glans, symboliseert het gevoel van een kostbaar juweel, dat daarmee het meest luxe item in je handtas is.

Glamour, levendige kleuren

Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick is de ultieme verwennerij op het gebied van make-up. Dankzij de levendige kleuren, glamour en langhoudende finish, is dit de perfecte toevoeging aan de elegante Giordani Gold- Collectie. Bij consumententests spraken de resultaten voor zich:

  • 96% had het gevoel dat Giordani Gold Jewel Lipstick heel effectief was in het verzachten van de lippen
  • 86% was het ermee eens dat de lippen een zijdezacht gevoel kregen
  • 8 van de 10 consumenten waren het ermee eens dat hun lippen met Giordani Gold Jewel Lipstick de hele dag gehydrateerd bleven

 

Bekijk de visuele impressie van deze nieuwe luxe lipsticks!


Consumentenadviesprijs

  • Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick   € 17,95/4 g

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief