Oriflame introduceert complete lijn met nagelverzorgingsproducten

Geplaatst op: 29-09-2014

Oriflame introduceert complete lijn met nagelverzorgingsproducten

Gebroken, zwakke, broze en slecht groeiende nagels behoren tot het verleden met Oriflame The ONE. Een complete nieuwe lijn met verzorgende, versterkende en groeistimulerende manicureproducten voor mooie, gezonde, sterke nagels.

De nieuwe manicurelijn van Oriflame bestaat uit zeven producten.

Cuticle Scrub

De Cuticle crub is een hydraterende, verzorgende gelformule met microbolletjes en verwijdert de droge, ruwe nagelriemhuid zodat de nagelriemen er weer mooi uitzien. Rode algenextract en jojoba olie verzorgen en verzachten de huid rondom de nagels.

Cuticle Cream

De Cuticle Cream is een luxe crème met amandelgeur voor de nagels en nagelriemen die droge nagelriemen en de huid rondom de nagels hydrateert. Met ultra-verzorgende sheabutter, hyaluronzuur en glycerine voor soepelere, gehydrateerde en mooi uitziende nagelriemen.

Nail Food

De Nail Food hydrateert en helpt droge, zwakke nagels te herstellen. De formule bevat essentiële voedingsstoffen en oliën om droge en gespleten nagels te helpen voorkomen en een gezonde nagelgroei te bevorderen.

Grow Booster

De voedende formule van de Grow Booster helpt de nagels langer en sterker worden in 3 dagen en is verrijkt met kiwi-extract en vitamine C en E om de nagels en nagelriemen te beschermen, voeden en hydrateren.

Nail Brightener

De Nail Brightener uit de lijn vermindert verkleuringen van de nagels. Het citroenextract zorgt voor een natuurlijke en optische glans en voor onmiddellijk egalere nagels. De textuur droogt met een glanzende, transparante finish en laat de nagels ademen.

Nail Shield

De Nail Shield beschermt, verhardt, maakt nagels sterker en vult groefjes op. De nagels zien er gezonder, gladder uit en voelen veerkrachtiger aan in slechts 3 dagen. De formule beschermt de nagels tevens tegen splijten en schilferen. Versterkt met ijzer, calcium en vitamine E voor een totale nagelverzorging.

Nail Polish Remover

De nieuwe nagellakremover uit de manicurelijn verwijdert makkelijk, snel en effectief nagellak. De formule bevat verzorgende, hydraterende ingrediënten voor gezond uitziende nagels en heeft een amandelgeur. Doordat de formule acetonvrij is droogt het de nagels niet uit en blijven ze soepel.

 


Consumentenadviesprijzen Oriflame The ONE

  • Cuticle Scrub  € 9,00/7 ml
  • Cuticle Cream  € 9,00/10 ml
  • Nail Food  € 9,00/8 ml
  • Grow Booster  € 9,00/8 ml
  • Nail Brightener  € 9,00/8 ml
  • Nail Shield  € 9,00/8 ml
  • Nail Polish Remover  € 10,00/75 ml

 

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief