Oriflame heeft nieuwe verzorgingslijn voor baby's

Geplaatst op: 27-03-2013

Oriflame heeft nieuwe verzorgingslijn voor baby's

Oriflame heeft onlangs een nieuwe lijn met vijf milde, heerlijk zacht geurende baby-producten geïntroduceerd, speciaal om de tere babyhuid helpt te versterken, verzorgen, verzachten en haar onweerstaanbaar laat ruiken!

De nieuwe producten zijn op basis van o.a. biologisch katoenextract en het DermoProtect Complex.

Oriflame Baby Hair & Body Wash

De nieuwe Oriflame Baby Hair & Body Wash is een pH-neutrale, zeer milde zeepvrije wasgel die speciaal ontwikkeld is voor het ultrazacht reinigen van de tere babyhuid en de zachte haartjes van baby's. De Hair & Body Wash is dermatologisch getest.

Oriflame Baby Soap Bar

Baby Soap Bar is een milde zeep op basis van natuurlijke plantaardige (katoen)oliën, en tevens verrijkt met hydraterende glycerine en biologisch katoenextract om het gevoelige babyhuidje (en van volwassenen) zacht en goed gehydrateerd te houden.

Oriflame Baby Oil

Met de nieuwe verzorgende Baby Oil van Oriflame creëer je een heerlijk badje of ontspannende massage voor de baby dankzij deze natuurlijke olie. Deze milde olie voorkomt het uitdrogen van de babyhuid en is samengesteld met zonnebloemolie en biologisch katoenextract, om de huid te kalmeren, verzachten en verzorgen.

Oriflame Baby Moisturising Cream

De romige Baby Moisturising Cream is speciaal ontwikkeld om de gevoelige babyhuid optimaal te voeden en beschermen en houdt haar heerlijk zacht. De milde crème is pH-neutraal en geschikt voor dagelijks gebruik.

Oriflame Baby Talc

Overtollig vocht kan huidirritaties veroorzaken. De milde en zachte babypoeder van Oriflame is allergeenvrij en houdt baby's lekker fris en droog. Baby Talc is ideaal om te gebruiken na het badje of het verschonen van een luier. 


Consumentenadviesprijzen

  • Oriflame Baby Hair & Body Wash  € 8,00/300 ml
  • Oriflame Baby Soap Bar  € 4,00/75 g
  • Oriflame Baby Oil  € 10,00/150 ml
  • Oriflame Baby Moisturising Cream  € 8,00/150 ml
  • Oriflame Baby Talc  € 5,00/75 g

 

 

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief