Opvallend en stralend met de Mini Starter Kits

Geplaatst op: 03-02-2012

Opvallend en stralend met de Mini Starter Kits

Voor een frisse en opvallende teint biedt freshMinerals twee compacte, maar heel complete kits die je alles bieden voor het creëren van een perfect gave, ‘healthy glow'.

Een 100% pure frisse start

De KickStart Mini Starter Kit van freshMinerals bevat een freshMinerals Duo Loose Mineral Foundation (100% puur en zonder talk, olie, parfum en conserveringsmiddelen). Deze mini kit bevat als bonus ook nog een minerale Smoothing Prep-Primer met vitamines waardoor de foundation perfect blijft zitten. De Kick Start Kit bevat tevens een handige Kabuki Brush, waarmee je de foundation op een professionele wijze eenvoudig en nauwkeurig gedoseerd kunt aanbrengen.

Voor een instant zonnige teint!

De ‘Tickled Kit' van freshMinerals laat je look in een handomdraai intens stralen en zorgt daarmee tevens alvast voor een opgewekt lentehumeur! Dit handige kitje bevat een combinatie van freshMinerals Duo Loose Powder Foundation,  een Blush Powder en een freshMinerals Rectractable Brush. De gemalen mineralen zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt verzorgd en goed kan blijven ademen. De geïntegreerde SPF 20-25 in de Duo Loose Powder Foundation zorgt ervoor dat je huid goed is beschermd tegen de eerste zonnestralen in de lente, op de skipistes en natuurlijk ook straks tijdens de zomermaanden!

 

Verkoopprijzen

  • freshMinerals Kick Start  € 57,95
  • freshMinerals Quick Start  € 57,95

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief