Optimale najaarsverzorging bij DA

Geplaatst op: 22-09-2014

Optimale najaarsverzorging bij DA

DA heeft haar assortiment uitgebreid met nieuwe producten zodat je mooi, verzorgd, trendy en vooral gezond de herfst in gaat.

Stralende najaarslook

Creëer een natuurlijke herfstlook met de DA CC Cream 6-in-1. Een combinatie van dagelijkse verzorging met een vleugje make-up die voor een frisse, natuurlijke uitstraling zorgt en die zich aanpast aan de huidtoon. De CC-cream is verkrijgbaar voor de lichte of getinte huid. Door de toevoeging van licht reflecterende kristallen zorgt DA Foundation Illuminating voor een gezonde, stralende en natuurlijke glans van de huid met een egale dekking.

Trendy kleuren

In de herfst toch een beetje getint? DA Marble Baked Bronzing Powder zorgt hiervoor. De getinte powder is verkrijgbaar voor blondines en voor brunettes waarbij de kleur is afgestemd op de huidtypes. Om de herfstlook compleet te maken introduceert DA de nieuwste trendy kleuren nagellak: van okergeel, rood en groen tot kobaltblauw. Met deze tinten tover je je nagels om in ware eyecatchers!

Trotseer het najaar

Heb je last van een verkoudheid, houd dan de DA Tissues Lifestyle bij de hand die opgebouwd zijn uit 3 lagen. De tissues zijn extra sterk en zacht voor de neus. De vrolijke tissuekubus valt op met het aantrekkelijke design geïnspireerd op een fluwelen poef of gebreide kabeltrui. Deze stijlvolle tissueboxen passen bij elk interieur! Onrustige keel? Bij een onrustige keel zorgen de DA Keeltabletten Chloorhexidine voor een weldadige en verzachtende werking. De keeltabletten zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

 

Consumentenadviesprijzen

  • DA CC Cream 6-in-1  € 5,99
  • DA Foundation Illuminating  € 5,99
  • DA Marble Baked Bronzing Powder  € 4,99
  • DA nagellak  € 2,99
  • DA Tissues Lifestyle  € 1,59
  • DA Keeltabletten Chloorhexidine  € 1,49

DA Keeltabletten Chloorhexidine is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief