Oppepper voor je huid tijdens de winter

Geplaatst op: 09-12-2011

Oppepper voor je huid tijdens de winter

Tijdens de wintermaanden kan je huid wel een oppepper en extra ondersteuning gebruiken. De nachtrust is dé tijd bij uitstek om de huid extra te ondersteunen bij haar natuurlijke herstellende vermogen.

Met meest krachtige antioxidant

De CoffeeBerry- lijn van PRIORI bied je gezichtshuid een effectieve kuurcombinatie die gebaseerd is op het natuurlijke CoffeeBerry extract, de meest krachtige antioxidant van Moeder Natuur. CoffeeBerry extract is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee.

CoffeeBerry Tightening Serum, voor een stevige, gladde, gave en jeugdige huid

Het PRIORI CoffeeBerry Tightening Serum is een zeer krachtige serum en zorgt dat de huid zich direct aanspant en opvallend stevig, glad en stralend voor de dag komt! Het zorgt tevens voor een effect op de lange termijn, door de collageenvezels in de huid krachtig te stimuleren en het bindweefsel te versterken. De formule bevat 2% proteïnen en Glycerine, Aloë Vera en Kamille zorgen voor een optimale vochtbalans en een gekalmeerde huid. Het extract van Witte Wilgenschors is een natuurlijke bron van salicylzuur (BHA), die de epidermis op een zachte maar effectieve wijze exfolieert.

CoffeeBerry Night Complex, voor een uitgeruste mooie huid

Het PRIORI CoffeeBerry Night Complex biedt effectieve huidverbetering op meerdere fronten terwijl je slaapt! Het bevat naast 0,5 % van het CoffeeBerry- extract, tevens zoethout- extract (huidoplichtend), Olijfblad- extract (rijk aan antioxidanten, bioflavonoïden en polyfenolen) en plantaardige Glycerine (intensief vochtregulerend). De toegevoegde Bijenwas en Zonnebloemolie kalmeren, voeden en verzachten de huid. Dankzij natuurlijke Argan Olie wordt de huid beschermd, gevoed en voelt zij fluweelzacht aan. Het PRIORI CoffeeBerry Night Complex gaat de strijd tegen vrij radicalen op een genadeloze wijze aan, vermindert fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuringen.

 

Verkoopprijs 

  • PRIORI CoffeeBerry Tightening Serum  € 76,00/30 ml
  • PRIORI CoffeeBerry Night Complex  € 82,00/50 ml

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief