Oppepper voor de geprikkelde gezichtshuid

Geplaatst op: 23-08-2012

Oppepper voor de geprikkelde gezichtshuid

Kan je gezicht wel een oppepper gebruiken na de warme periode van de afgelopen tijd? Het Decubal Serum is speciaal ontwikkeld voor een zeer droge en veeleisende huid die wel wat extra's kan gebruiken.

Voedend en kalmerend

Door de zomerse invloeden vraagt de huid om extra voeding, verzorging en kalmering. Het Decubal Serum is parfum- en parabenenvrij en bevat maar liefst 100% huideigen lipiden. De hoogwaardige serumformule is rijk aan natuurlijke oliën zoals jojoba- en avocado- olie. Beide oliën zorgen voor een zijdezachte, direct comfortabel aanvoelende en vooral soepele gezichtshuid. Het toegevoegde kamille- extract en amandelolie hebben een kalmerende werking op een (zon)geprikkelde of geïrriteerde huid.

100% recyclebaar 

Naast de hoogwaardige formule heeft het Decubal Serum een unieke verpakking. Deze werd speciaal voor het serum ontwikkeld op basis van het zogeheten ‘Eco-Lock System'. Hierdoor is de pompflacon 100% luchtdicht afgesloten, waardoor de werkzame stoffen optimaal behouden blijven. Dit systeem garandeert bovendien een 100% hygiënisch gebruik. De pompflacon werkt in elke stand en wordt tot op de bodem volledig opgebruikt. De flacon is gemaakt van een 100% recyclebaar materiaal.


Consumentenadviesprijs

  • Decubal Serum € 19,99/30ml

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief