OPI wint Holland Beauty Award met Pirates of the Caribbean Collectie

Geplaatst op: 12-03-2012

OPI wint Holland Beauty Award met Pirates of the Caribbean Collectie

In samenwerking met Walt Disney Pictures introduceerde OPI in mei van 2011 een spectaculaire limited edition nagellakcollectie, geïnspireerd door de film Pirates of the Caribbean.

Sanoma Media en Styletoday

De OPI Pirates of the Caribbean collectie bestaat uit 6 pasteltinten en een Silver Shatter Top Coat, voor een uniek craquelé effect. De lezeressen van Sanoma Media en Styletoday hebben deze collectie van OPI bekroond tot winnaar van de prestigieuze Holland Beauty Awards! Het jaarlijks terugkerende beauty evenement Holland Beauty Awards vond plaats vorige week woensdag 7 maart 2012 in Artis Amsterdam en werd georganiseerd door Sanoma Media en Styletoday.

Erkenning voor beautyindustrie

Middels dit event wil Sanoma Media haar lezersgroep beter betrekken bij alle ontwikkelingen in de beautywereld en de beautyindustrie de erkenning geven die het toekomt. De jury, bestaande uit onder meer de hoofd- en beautyredacteuren van Cosmopolitan, Beau Monde, Grazia, Nouveau en Styletoday, heeft de honderden nieuwe producten zorgvuldig bekeken, geroken, getest en uiteindelijk bepaald welke hiervan een nominatie verdienen.

Een jaar lang de titel ‘Winnaar Holland Beauty Award'

De definitieve keuze werd uiteindelijk gemaakt door de lezeressen en bezoekers van de sites. Genomineerd voor de categorie nagellak mocht OPI zich naast Chanel, Dior, Essie en Yves Saint Laurent plaatsen en sleepte uiteindelijk de felbegeerde titel ‘Winnaar Holland Beauty Award' in de wacht voor de Pirates of the Caribbean Collectie. OPI heeft vanaf nu een jaar lang de titel ‘Winnaar Holland Beauty Award' en kan rekenen op publicaties in de april issues van de deelnemende glossy media.

‘Fantastisch om door deze erkende vakjury en zeker ook de lezeressen deze titel te mogen dragen' Aldus Anja Happé, Directrice van OPI Nederland.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief