Operatie voor de boeg en bang voor ontsierende littekens?

Geplaatst op: 02-02-2010

Een effectieve ‘pre & after care’ met Bio-Oil® helpt om de huid zo gaaf mogelijk te behouden De internationale succesformule van Bio-Oil®, de effectieve huidolie in de strijd tegen littekens en striae, is inmiddels ook een bestseller in Nederland! Deze bijzondere formule met spraakmakende resultaten kent verschillende doeltreffende gebruiksmomenten.

Bio oil linksBio oil lichaamBio oil rechts

Naast een vermindering van striae, huidstriemen, huidverkleuringen en bij een zeer droge huid, is Bio-Oil® hét aangewezen product tijdens de pré & after care voor een ieder die om wat voor reden dan ook een operatieve ingreep (medisch dan wel esthetisch) dient te ondergaan. De vorming van ontsierende littekens help je hiermee actief verminderen én zoveel mogelijk voorkomen!

Talloze mensen staan op een wachtlijst voor, ofwel hebben net een medische operatieve ingreep achter de rug. Ook de markt van de esthetische chirurgie is ‘booming business’! Praktisch iedere medische- of plastisch chirurgische ingreep heeft invloed op de conditie van de huid, waarbij de vorming van littekens vaak onontkoombaar is. Wie echter tijdig begint met het dagelijks gebruik van een speciaal product in de strijd tegen littekens zoals Bio-Oil®, helpt de huid zo gaaf mogelijk te behouden.

Littekens zoveel mogelijk helpen voorkomen is altijd beter dan genezen!

Bio-Oil heeft haar effectiviteit bij het verminderen van littekens inmiddels internationaal bewezen!
De unieke formule van Bio-Oil is reeds in maar liefst 17 landen het best verkochte product bij een effectieve behandeling van onder andere littekens. Hoewel geen enkel product littekens volledig kan doen verdwijnen, maakt Bio-Oil het mogelijk om het uiterlijk van een litteken optimaal te helpen verbeteren en de vorming ervan zoveel te helpen voorkomen. De formule wordt in Zuid-Afrika, het land waar deze bijzondere huidolie vandaan komt, dan ook niet voor niets met ongekend succes toegepast op de brandwondenafdeling van het ‘Red Cross Children’s Hospital’ in Kaapstad!

100% natuurlijke huidolie voor het verminderen van nieuwe en bestaande littekens

De formule van Bio-Oil heeft zeer positieve eigenschappen bij het voorkomen van nieuwe littekens alsmede bij verbeteren van het uiterlijk van reeds langer bestaande littekens. Bio-Oil is een rijke , niet-vette olieformule waarin de effectieve, 100% natuurlijke ingrediënten zijn geplaatst in een volledig zuurstofvrije omgeving. Aan deze formule werden plantaardige oliën van Lavendel, Rozemarijn, Kamille en Calendula toegevoegd. Deze oliën hebben stuk voor stuk talloze positieve effecten voor het verkrijgen en behouden van een mooie, gave en gezonde huid. Tevens werden aan de formule van Bio-Oil de vitaminen A en E toegevoegd, die in combinatie met de plantaardige oliën zorgen voor de meest krachtige en positieve eigenschappen voor een intensieve regeneratie van de huid en haar belangrijke functies.

Uniek door het gepatenteerde ingrediënt PurCellin Oil™

De formule van Bio-Oil is uniek dankzij de toevoeging van de werkstof PurCellin™ Oil. Dit is een in het laboratorium nagemaakte creatie van de olie die (water)vogels afscheiden, om hun verendek optimaal waterafstotend te maken. Deze bijzondere werkstof zorgt ervoor, dat de formule van Bio-Oil niet vet is en daardoor gemakkelijk absorbeerbaar voor de huid wordt. Hierdoor kan deze zogeheten ‘droge olie’-formule met daarin de actieve werkstoffen optimaal en diep ín de huid trekken, zonder ook maar enig vetspoortje achter te laten. Eenmaal in de huid getrokken, kan Bio-Oil de effectieve en vooral zeer positieve eigenschappen in de strijd tegen onder meer littekens zeer doelgericht voldoen.

Doeltreffende ‘pré & after care’ in de strijd tegen littekens en een trekkerig huidgevoel

Om de vorming van ontsierende littekens na operatieve ingrepen zo goed mogelijk te helpen voorkomen, is een tijdige voorbereiding van de huid belangrijk. Wie een operatieve ingreep dient te ondergaan helpt de huid weerbaar, sterk en veerkrachtig te houden in de vorm van een consequente dagelijkse behandeling met Bio-Oil. Bij degenen die reeds een operatie hebben ondergaan waarbij littekens zij ontstaan, wordt geadviseerd om zo snel mogelijk te starten met het dagelijks insmeren ervan met Bio-Oil . Dit zal binnen afzienbare tijd (in de meeste gevallen al na 2 à 3 maanden) resulteren in een zichtbare vermindering ervan en een beduidend gavere en gladdere huid! Ook het onplezierige, trekkerige huidgevoel dat littekens kunnen veroorzaken (bijvoorbeeld na het ondergaan van een medische of esthetische borstoperatie) vermindert aanzienlijk dankzij Bio-Oil!

Prijs, distributie & meer informatie:

Bio-Oil wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogist en apotheek. Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.bio-oil.com of bellen met Remark Pharma via telefoonnummer: 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Consumentenverkoopprijs:

Bio-Oil € 11,95/60 ml

Meer informatie: www.bio-oil.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief