Opening van vernieuwde Dirx Drogist Leidschenveen

Geplaatst op: 19-05-2014

Opening van vernieuwde Dirx Drogist Leidschenveen

Afgelopen donderdag 15 mei werd de in een record tijd verbouwde en vernieuwde Dirx Drogist aan het Simon Carmiggelthof in Leidschenveen feestelijk heropend. De winkel was slechts 3 dagen gesloten.

De nieuwsgierige klanten stonden al vroeg te wachten om als eerste de verbouwde winkel te komen bewonderen en werden van harte verwelkomd door filiaalmanager Rona Barendse en haar team.

Prachtig eindresultaat

"Het was een hele klus, maar hij is geklaard. En als je het resultaat ziet, dan is het die moeite dubbel en dwars waard geweest", reageert een opgetogen Rona Barendse. Samen met haar team stond Rona tijdens de opening met een glimlach van oor tot oor bij de entree, waar onder luid applaus voor vele klanten een lint werd doorgeknipt. Veel tijd om van dat moment na te genieten was er daarna niet want de consumenten, trouwe klanten, maar ook nieuwsgierige nieuwe bezoekers, verdrongen zich direct in de brede winkelpaden om een eerste indruk op te doen van de nieuwe winkel. "Zo te zien is de feestkrant met spectaculaire openingsacties niet onopgemerkt gebleven in Leidschenveen en omgeving."

De voordeligste drogist

"We hebben het assortiment dankzij een efficiënte winkelindeling enorm kunnen uitbreiden. Speelgoed, optiek, lampen, naaigerei, schoonmaakartikelen en een fors uitgebreid assortiment huishoudelijke artikelen zijn hier een paar voorbeelden van. En dat alles natuurlijk nog steeds voor de laagste prijs want dat is ook in de mooie verbouwde winkel niet veranderd: Dirx blijft de drogist met de laagste prijzen van Nederland. En dat is geen grootspraak", stelt Rona gedecideerd. "Keer op keer zetten consumenten ons op het gebied van voordeel op de eerste plek. Pas nog weer in een consumentenonderzoek van het GfK. De score? Een dikke zeven-en-een-half waar het gaat om lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. Dat doe je niet met af en toe eens een leuke actie; wij zijn gewoon altijd de voordeligste met ons uitgebreide assortiment."

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief