Opening van eerste D.I.O. Drogisterij-The Read Shop in Nistelrode

Geplaatst op: 08-07-2013

Opening van eerste D.I.O. Drogisterij-The Read Shop in Nistelrode

Op vrijdag 12 juli a.s. wordt op de Parkstraat 8 in Nistelrode de eerste combinatiewinkel in Nederland van D.I.O. Drogisterij/The Read Shop Sparkling geopend, een combinatie van een drogisterij en kantoorboekhandel. Onderneemster is Kristel van Dijk, zelf afkomstig uit Nistelrode en geen onbekende binnen de drogisterijbranche.

D.I.O. Drogisterij en The Read Shop willen in de toekomst meerdere gecombineerde winkels openen, waarbij het integreren van The Read Shop binnen de bestaande D.I.O. drogisterijen tot de mogelijkheden behoort.

Mooie formule

Ik vind de formules perfect bij elkaar passen. Ze staan allebei voor een kwalitatieve, mooie formule waarbij klantvriendelijkheid en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast spreekt de mate van vrijheid in het ondernemen me erg aan', aldus Kristel van Dijk.

Eén ingang, één uitstraling

De winkel in Nistelrode wordt een frisse, moderne winkel met één ingang en één uitstraling, maar waarbij wel duidelijk een onderscheid wordt gemaakt tussen de D.I.O. drogisterij en The Read Shop (shop-in-shop). Dit wordt met name gecreëerd door een andere vloer en andere materiaalkeuze voor de meubels.

Perfecte op elkaar afgestemd

Voor onderneemster Kristel van Dijk is dit de perfecte combinatie. ‘Ik heb met beide branches affiniteit. De formules passen goed bij elkaar en de artikelen sluiten goed op elkaar aan. Je ziet nu al vaak dat drogisterijen wenskaarten verkopen of ze hebben een postagentschap met kantoorartikelen.' De inwoners van het dorp reageren nu al positief. ‘Ik krijg ontzettend veel leuke reacties. Men geeft aan dat ze het een toegevoegde waarde vinden voor het dorp: ze missen zowel een adviesdrogist als een kantoorboekhandel. Ze zijn dan ook erg blij dat ze hiervoor nu niet meer naar omliggende dorpen hoeven te reizen.'

Klantvriendelijk en deskundig

Op de vraag waarin deze unieke combinatiewinkel gaat uitblinken en hoe de winkel bekend gaat staan, antwoordt onderneemster Kristel Van Dijk zelfverzekerd: ‘Het wordt een winkel waar mensen zich thuis voelen, makkelijk naar binnen stappen en bij wijze van ook gewoon even voor een praatje kunnen binnenlopen. Klantvriendelijkheid en deskundigheid is waar de winkel om bekend gaat staan!'

The Read Shop en D.I.O. Drogist

The Read Shop is een kantoorboekhandel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, tabak en een groeiend assortiment gifts. De formule heeft momenteel circa 150 winkels in Nederland. Bij D.I.O. drogisterij staan schoonheid, gezondheid en verzorging centraal en zijn gedegen advies, een persoonlijke benadering en een prettige sfeer belangrijke pijlers. D.I.O. drogisterij heeft momenteel circa 170 winkels in Nederland en 8 in Curaçao en Suriname. 

Diverse openingsaanbiedingen

In de openingsweek heeft de winkel in Nistelrode diverse mooie openingsaanbiedingen voor klanten. Er worden onder andere goodiebags weggegeven en er staat in het openingsweekend voor iedereen een heerlijk kopje koffie klaar. Voor kinderen wordt er een kleurwedstrijd georganiseerd. Kom langs in Nistelrode en laat u verrassen!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief