Opening van De Stadsdrogist & De Stadsparfumerie

Geplaatst op: 11-07-2014

Opening van De Stadsdrogist & De Stadsparfumerie

Op 2 juli jl. heeft de H&B Retail Groep de nieuwe winkelformules De Stadsdrogist & De Stadsparfumerie gelanceerd. De winkels in Heerde, Raalte, Deventer en Zwolle hebben een restyling ondergaan. Op woensdag 16 juli a.s. wordt de winkel in Hattem feestelijk geopend waar iedereen van harte welkom is!

Back to basic

De Stadsdrogist & De Stadsparfumerie gaan terug naar de basis; persoonlijke aandacht en een betrouwbaar advies. Het assortiment is verrassend en vernieuwend. De Stadsdrogist heeft een eigen vitaminenlijn ontwikkeld en daarnaast nieuwe en bekende merken toegevoegd aan het assortiment, zoals Sans Soucis, Schulp biologische sappen, Bountiful, Dr. Hauschka, Mattisson Superfood en Vitility.

Bezorging per stadsfiets

Claudia Fijn, Regiomanager van de twee nieuwe winkelformules: "Gezondheid is het belangrijkste dat er is, schoonheid maakt het leven mooier. Wij willen niets liever dan klanten laten stralen, van binnen en van buiten. Door met oprechte aandacht voor de klanten en hen de beste producten te bieden in een winkel waar zij zich thuis voelen. Waar op nostalgische wijze producten worden thuisbezorgd, per stadsfiets: milieuvriendelijk en belevenisvol. Het beste van nu met een knipoog naar vroeger, dat is De Stadsdrogist & De Stadsparfumerie.".

Opening nieuwe winkel in Hattem

Op woensdag 16 juli is de feestelijke officiële opening van de nieuwe winkel in Hattem aan de Kerkstraat 24-26 om 13.30 uur. Tevens zullen er ook twee webshops online gaan: www.destadsdrogist.nl en www.destadsparfumerie.nl. Het laatste nieuws van De Stadsdrogist en De Stadsparfumerie is uiteraard ook te volgen via Facebook en Twitter.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief