Opening nieuwe De Tuinen in Gorinchem

Geplaatst op: 30-06-2014

Opening nieuwe De Tuinen in Gorinchem

Sinds vorige week dinsdag 24 juni is Gorinchem een nieuwe winkel rijker. Op de Hoogstraat 7 is er een nieuwe De Tuinen winkel geopend.

Gezond van binnen, mooi van buiten

Groene smoothies, superfoods zoals chia zaad, goji bessen en hennep, regelmatig bewegen, bewust bezig zijn met gezondheid en mindful wordt voor steeds meer mensen belangrijker. Daarom wordt de vraag naar kennis en producten in deze branche steeds groter. De Tuinen streeft ernaar op zoveel mogelijk A-locaties in Nederland aan deze toenemende behoefte te voldoen.

Persoonlijk advies & specifieke kennis

Sindskort heeft Gorinchem een nieuwe De Tuinen winkel, de wellness specialist waarbij de klant centraal staat. De filiaalmanager, Cora, is een ondernemende dame die wel van aanpakken weet. Samen met haar team zal ze alle klanten en bezoekers van De Tuinen in het authentieke Gorinchem een warm welkom heten en voorzien van persoonlijk advies en specifieke kennis in o.a. supervoeding, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, voedingssuplementen, diverse soorten theeën, kruidensoorten en verzorgings- en relaxproducten.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief