Opening drogisterij D.I.O. Beekbergen

Geplaatst op: 29-06-2010

Opening drogisterij D.I.O. Beekbergen

Op 17 juni jl. is D.I.O. Beekbergen op feestelijke wijze geopend. Simone Gorsseling en Evelyn Bouwmeester hebben de drogisterij overgenomen van de vorige eigenaar die met pensioen ging en aangesloten was bij UED.

Ze hebben de winkel geheel leeg laten opleveren, laten verbouwen en in laten richten volgens de nieuwe D.I.O. uitstraling. Een nieuwe, frisse winkel met een uitgebreid en uniek assortiment.

Van de zorg naar een eigen drogisterij

De keuze voor D.I.O. was snel gemaakt. Na een eerste kennismaking met D.I.O. in de bladen en vervolgens een gesprek, voelde het meteen goed en professioneel aan. D.I.O. heeft de nieuwe ondernemers geholpen met het hele traject, tot en met de dag van de opening. Gorsseling en Bouwmeester waren voorheen werkzaam in de zorg, maar nadat ze cursussen hadden gevolgd en hun drogistendiploma op zak hadden, wilden ze een eigen drogisterij beginnen.

Assortiment ook gericht op lokale situatie

Voordeel van D.I.O. is volgens de nieuwe eigenaren dat D.I.O. helpt met de invulling van het assortiment, maar dat er voldoende ruimte is voor assortiment gericht op de lokale situatie. Zo verkoopt drogisterij Beekbergen ook bijoux, tassen, sjaals en sloggies.

De winkel is een groot succes en de klanten zijn razend enthousiast. Waarschijnlijk moeten zij nu uit gaan kijken naar meer personeel.

Opening drogisterij DIO Beekbergen

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief