Opbrengst van DA actie voor Look Good...Feel Better: € 50.000!

Geplaatst op: 20-05-2011

Opbrengst van DA actie voor Look Good...Feel Better: € 50.000!

De actie die DA heeft gehouden in september 2010 voor de Stichting Look Good..Feel Better, die op een positieve manier praktische informatie en advies geeft over uiterlijke verzorging bij kanker, heeft een mooi bedrag opgeleverd van € 50.000!

Cheque overhandigt tijdens de jaarvergadering

Gisteren overhandigde DA directeur Johan Boeijenga tijdens de jaarvergadering van de Nederlandse Cosmetica Vereniging de cheque aan de directeur van de stichting, Petra Odenthal. Look Good..Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie over uiterlijke verzorging aan mensen met kanker. Als enige organisatie in Nederland geeft zij speciale workshops in ziekenhuizen, individuele behandelingen en verstrekt informatie, tips & adviezen.

Feel Better, een prachtige organisatie

"Dankzij de inzet van onze ondernemers, maar ook van de leveranciers die hieraan hebben meegewerkt kunnen wij dit mooie bedrag overhandigen. Look Good..Feel Better is een prachtige organisatie, die er voor zorgt dat mensen in een moeilijke periode meer zelfvertrouwen krijgen. Het feit dat er een wachtlijst is van ziekenhuizen die graag ook aan hun patiënten de workshops willen laten geven, geeft aan dat er vraag naar is én dat er geld nodig is. Daar dragen wij als DA graag aan bij." aldus Johan Boeijenga in zijn korte speech.

Deel opbrengst rechtstreeks gedoneerd

Speciaal voor deze actie boden DA en de cosmeticabranche producten aan waarbij de consument niet alleen korting, maar ook een gratis cadeautje kreeg - een Look Good...Feel Better make-upspiegeltje. Een deel van de opbrengst uit de verkoop van deze speciale actieproducten werd rechtstreeks gedoneerd aan de stichting. In een speciale actie folder, op de website en in de winkels maakte DA de actie bekend, wat ook voor meer naamsbekendheid van Look Good...Feel Better heeft gezorgd.

Over DA Retailgroep

DA Retailgroep is de service retail organisatie voor de ruim 400 aangesloten DA drogisten in Nederland. De organisatie bestaat inmiddels 69 jaar. DA heeft als doelstelling de drogisterij te zijn die haar klanten met kennis van zaken en persoonlijke aandacht het beste bedient. De combinatie van een landelijk sterk merk en lokaal sterk ondernemerschap maakt dit mogelijk. DA wil een aantrekkelijk platform zijn voor drogisterij- en parfumerieondernemers en is verkozen tot Beste Service Drogist van 2011.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief