Op vakantie? Neem Cardiflor Zon en Calendulan Zon mee!

Geplaatst op: 17-06-2011

Op vakantie? Neem Cardiflor Zon en Calendulan Zon mee!

Als je op vakantie gaat wil je genieten en geen last hebben van vervelende reacties van de zon zoals zonneblaasjes, jeukende bultjes of roodheid van de huid door verbranding.

Cardiflor Zon

Cardiflor Zon is een natuurlijk product binnen de vertrouwde Cardiflor-lijn van VSM die speciaal ontwikkeld is voor de zongevoelige huid. Cardiflor Zon werkt verzachtend na het zonnen en verzorgt zonneblaasjes. Cardiflor Zon is natuurlijk en is geschikt voor de gevoelige huid en voor kinderen vanaf 0 jaar.

In handige sprayflacon

Dankzij de handige sprayflacon hoef je de gevoelige huid niet aan te raken en kan het product direct op de huid worden aangebracht. Het actieve bestanddeel in Cardiflor Zon is Cardiospermum halicacabum, een plantsoort welke ontstekingsremmend werkt. Cardiflor Zon is verkrijgbaar bij de drogist en apotheek in het zonschap.

Dosering en gebruiksaanwijzing Cardiflor Zon

  • Naar behoefte aanbrengen op de huid
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Geschikt vanaf 0 jaar


Calendulan Zon

Calendulan Zon is een nieuw product binnen de vertrouwde Calendulan-lijn van VSM, speciaal ontwikkeld om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen bij lichte verbranding na het zonnen en is een natuurlijk aftersunproduct. Het werkt herstellend en verkoelend op de huid en is verkrijgbaar bij de drogist en apotheek in het zonschap. Calendulan Zon is ook geschikt voor de gevoelige huid en voor kinderen vanaf 2 jaar.

In handige sprayflacon

Dankzij de handige sprayflacon hoef je de gevoelige, verbrande huid niet aan te raken en kan het product direct op de huid worden aangebracht. De combinatie van de actieve bestanddelen Calendula officinalis (een bloemsoort), Camphora officinalis (een bloemsoort) en Hamamelis (een boomsoort) werkt verkoelend wat een verlichtend gevoel geeft aan de verbrande huid.

Dosering en gebruiksaanwijzing Calendulan Zon

  • Naar behoefte aanbrengen op de huid.
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Geschikt vanaf 2 jaar

 

Consumentenadviesprijzen

 


Cardiflor Zon en Calendulan Zon van VSM zijn gezondheidsproducten.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief