Op je mooist tijdens de feestdagen

Geplaatst op: 12-12-2011

Op je mooist tijdens de feestdagen

Met de feestdagen wil je natuurlijk de perfecte uitstraling hebben en een goede indruk maken! Niets springt zo in het oog bij een eerste kennismaking, als iemands mond, oogopslag en handen.

Perfecte lippen met Long- Lasting Anti- Feather Lipliner

Voor een perfect verzorgde én vooral natuurlijke look, is er de nieuwe Paula's Choice Long- Lasting Anti- Feather Lipliner, een kleurloze en 100% geur- en smaakloze lipliner die voorkomt dat je lipstick uitloopt in de fijne lijntjes rondom de mond en urenlang mooi op z'n plaats blijft zitten. De formule past bij elke kleur lipstick en zorgt voor een onzichtbare barrière/buffer rondom de lippen die elke lipstick perfect in toom houdt. Het handige ‘twist-up'- draaisysteem maakt slijpen overbodig en zorgt voor een altijd perfect scherp puntje. (NB: Deze lipliner is alleen niet geschikt voor gebruik bij zeer gladde lipgloss).

Opvallende lange volle wimpers

Great Big Lashes Mascara van Paula's Choice zorgt voor indrukwekkend lange én ultravolle wimpers. De formule irriteert de ogen niet dankzij een 100% geurstofvrije samenstelling. Het droogt de wimperhaartjes niet uit maar voedt en verzorgt ze dankzij de geavanceerde samenstelling op basis van o.a. carnauba- en bijenwas. Met het royale mascaraborsteltje breng je snel en gemakkelijk de mascara aan, het separeert de wimperhaartjes perfect en geeft ze maximale definitie en opvallend veel volume en lengte!

Verzorgde nagels én nagelriemen

Paula's Choice Cuticle & Nail Treatment is een eenvoudig te gebruiken behandeling voor droge nagelriemen en nagels op oliebasis en is rijk aan antioxidanten zoals vitamine E en olijfolie. Deze zorgt dankzij sheabutter, rozenbottel- en teunisbloemolie voor een intensief herstel en goede bescherming. De speciale en handige penapplicator in gemakkelijk te doseren kwastvorm, zorgt dat de gehele nagels en nagelriemen goed kunnen worden behandeld. De formule is 100% geur- en kleurstofvrij en niet plakkerig. Het zorgt bij consequent gebruik voor sterke, soepele nagels en mooi verzorgde, zachte nagelriemen.

 

Verkoopprijzen

  • Paula's Choice Long-Lasting Anti-Feather Lipliner  € 8,95,limited edition, tijdelijk verkrijgbaar
  • Paula's Great Big Lashes Mascara  € 10,00, zwart
  • Paula's Choice Cuticle & Nail Treatment   € 12,50

 

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief