Oogdruppels voor droge, vermoeide en branderige ogen

Geplaatst op: 20-07-2011

Oogdruppels voor droge, vermoeide en branderige ogen

Ook in de zomer kun je last krijgen van je ogen door de airconditioning, zonlicht of de warmte maar ook door andere factoren zoals de tv, computer of langdurig autorijden.

Geschikt bij contactlenzen

A.Vogel Oogdruppels geven snelle en langdurige bevochtiging en verfrissing van de ogen dankzij een uniek, plantaardig ingrediënt. Naar behoefte wat druppelen zorgt voor een frisse blik en zorgt voor het behoud van voldoende traanvocht in het oog. Het handige druppel-voor-druppel doseersysteem zorgt er bovendien voor dat er steeds precies één druppel in het oog valt. De oogdruppels zijn ook geschikt voor dragers van harde of zachte contactlenzen.

Zonder conserveringsmiddelen

De oogdruppels bevatten geen conserveringsmiddelen, dat is mogelijk doordat de flacon zelfsteriliserend en luchtdicht is. Het voordeel van het ontbreken van conserveringsmiddelen is dat de druppels goed verdragen worden, ook bij langdurig gebruik. De oogdruppels bevatten twee 100% natuurlijke ingrediënten die droge, rode of vermoeide ogen snel en langdurig bevochtigen en verfrissen.

 

Consumentenadviesprijs

  • A.Vogel Oogdruppels  € 8,95/10 ml

 

 

A.Vogel Oogdruppels is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief