Onweerstaanbare mooie bruine huid met de Kardashian Glow Collection!

Geplaatst op: 18-06-2013

Onweerstaanbare mooie bruine huid met de Kardashian Glow Collection!

Wil jij net zo'n mooie en onweerstaanbare, oogverblindende sexy teint als de bekende Kardashian zusjes? Ga dan voor de Kardashian Glow Collection! De Kardashian Glow Collection is een lijn met drie ultieme bruiningsproducten voor onder de zonnebank met rijk verzorgende en anti-aging eigenschappen en intens sprankelende geurbelevingen op basis van sappig fruit en bloemen.

Met deze superieure bruiningsproducten en rijk verzorgende, hydraterende Tan Extender ben je altijd op je best, waar je ook bent!

Kardashian Glow Natural Bronzer

De Karsdashian Glow Natural Bronzer is een parabeenvrije gelformule voor onder de zonnebank en bevat een geavanceerde mix van natuurlijke bronzers. Deze lotion is hypoallergeen en glutenvrij en zorgt voor een directe, streeploze en natuurlijk gebronsde teint. De toegevoegde ‘Skin Brightening Formula' geeft je huid bovendien een opvallend heldere en frisse uitstraling. De rijke textuur op basis van proteïnen, sheabutter en amandelolie voeden en verzorgen de huid, laten haar zijdezacht aanvoelen en heeft een heerlijke tintelfrisse mandarijngeur.

Kardashian Glow Intensifier

Wil je zo lang mogelijk genieten van je mooie bruine teint? Met de Intensifier uit de Kardashian Glow Collection is succes verzekerd! Deze rijke lotion op basis van aloë vera, sheabutter en tyrosine (een ongekend krachtig intensiverende bruiningsformule) geeft je huid onder de zonnebank direct een extra diepe, subliem gebronsde teint. De toegevoegde vitamine C en cafeïne-extract verbeteren de stevigheid en spankracht van je huid en gaan het ontstaan van fijne lijntjes en rimpeltjes effectief tegen. Deze lotion met frisse, intens fruitige abrikozengeur voedt en verzorgt intensief en zorgt voor een zijdezachte lichaamshuid.

Kardashian Glow Dark Bronzer

Een diepe, karameldonkere bruining? Dan is de Kardashian Glow Dark Bronzer jouw ideale product! Deze bruiningslotion bevat een mix van donkere bronzers (o.a. melanine, tyrosine, zwarte walnoot en karamel) en zorgt voor een intens gebruinde teint . Het ‘Rejuvacell Anti-Aging Complex' op basis van o.a. vitamine A, E, wijndruifextract en Henna stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, zodat de huid er jeugdig en stralend uit blijft zien. De ‘Mattifying Formula' zorgt dat je huid niet gaat glimmen en aminozuren en fruitextracten voeden en verzorgen de huid intensief. Deze lotion heeft een vitaliserende limoen- en nectarinegeurbeleving wat zorgt voor een heerlijk zomers gevoel!

Kardashian Glow Tan Extender

Wil je maximale huidverzorging en -versteviging en je bruine (zomer)teint langer vasthouden? Dan is de Tan Extender absoluut je favoriete dagelijkse bodylotion! Deze rijke formule met een zachte bloesemgeur bevat saffloerolie en aloë vera, die het vochtgehalte van de huid op peil houdt. De krachtige antioxidant Vitamine C beschermt de huid tegen vrije radicalen, gaat huidveroudering tegen en geeft haar een heldere, gladde uitstraling. Het toegevoegde algenextract en het mineraal magnesium zorgen bovendien bij dagelijks gebruik voor een opvallend stevige en strakke lichaamshuid!


Consumentenverkoopprijzen

  • Kardashian Glow Intensifier Deluxe  € 79,95/400 ml - € 11,95/sachet 15 ml
  • Kardashian Glow Natural Bronzer  € 94,50/400 ml - € 13,95/sachet 15 ml
  • Kardashian Glow Dark Bronzer  € 99,95/400 ml - € 14,45/sachet 15 ml
  • Kardashian Glow Tan Extender  € 37,95/400 ml - € 4,95/sachet 15 ml

Kijk voor meer informatie op de website: www.australiangolddirect.com

De producten van de Kardashian Glow Collection worden in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland.

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief