Onweerstaanbaar met de Najaarslook 2011 van freshMinerals

Geplaatst op: 20-07-2011

Onweerstaanbaar met de Najaarslook 2011 van freshMinerals

Voor de nieuwe mode en make-upkleuren van het najaar van 2011 spelen romantiek en krachtige, bijna theatrale looks met intense gewaagde kleuraccenten een belangrijke rol.

100% natuurlijk

De minerale make-up van freshMinerals biedt je huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80).

‘Flawless' make-upbasis met een uitgeruste blik

De freshMinerals Mineral Long Lasting (Liquid) Foundation is een fluweelzachte, vloeibare foundation welke zorgt voor een onberispelijke dekking op basis van pure mineralen. De formule smelt vloeiend samen met de huid voor een puntgave (‘flawless') make-upbasis. Het palet van freshMinerals Minerals Long Lasting Foundation bevat 4 natuurlijke tinten (Beige, Natural, Petal en Soft), zodat er altijd een tint is die goed overeenkomt met de natuurlijke teint van de huid. Met freshMinerals Mineral Light Reflecting Concealer in de tint ‘Medium' worden kleine imperfecties optimaal verdoezeld. Deze concealer met een lichte textuur bevat lichtreflecterende pigmenten voor een stralende, goed uitgeruste blik.

Een kusje van de herfstzon

Dankzij freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Crazed' krijgen de wangen een subtiel vleugje pastelroze, alsof de herfstzon ze nog even stiekem kuste! De toverkwast van freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Sparkling' geeft het gezicht, zelfs tijdens de meest donkere en sombere najaarsdagen in slechts enkele luchtige kwaststreken een onweerstaanbare, sprankelende uitstraling.

Een flamboyante, aquagroene oogopslag

De oogopslag krijgt dit najaar een geraffineerde en onweerstaanbare, aquagroene uitstraling dankzij de drie perfect op elkaar afgestemde aquagroen/blauwtinten uit het oogschaduwkitje van freshMinerals Mineral Tripple Eyeshadow 'Lovely'. Met freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Jade' omlijn je de ogen met een spannend lagunegroen accent voor een flamboyante blik. Twee laagjes freshMinerals Beautiful Eyes Mascara 'Black' geven de ogen tot slot een mooie open blik met wimpers die vol, volumineus en mooi gedefinieerd zijn .
Nearly ‘nude' lips...

Natuurlijke ‘nude tint'

Als balans voor de intensief kleurrijke oogopslag, zijn de lippen ‘nearly nude' dankzij freshMinerals Luxury Lipstick ‘Venice' in een subtiele, heel natuurlijke ‘nude tint'. Voor een mooi verzorgd effect en een extra lange houdbaarheid van de lipstick, worden de lipcontouren van tevoren geaccentueerd met een dun lijntje van freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Light Mauve'. Het eindresultaat? Subtiele ‘balsemlook' lippen met een ultraverzorgde en stijlvolle finish!

 

Consumentenadviesprijzen

Teint

  • freshMinerals Mineral Long Lasting (Liquid) Foundation  € 27,95/30 ml
  • freshMinerals Mineral Light Reflecting Concealer ‘Medium'  € 19,70
  • freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Crazed'  € 19,95
  • freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Sparkling'  € 29,95

Eyes

  • freshMinerals Mineral Tripple Eyeshadow 'Lovely'  € 24,95   
  • freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Jade'  € 14,95   
  • freshMinerals Beautiful Eyes Mascara 'Black'  € 18,00  

Lips

  • freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Light Mauve' € 14,95 
  • freshMinerals Luxury Lipstick ‘Venice' € 17,50

 

 

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief