Onverslaanbaar duo in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering

Geplaatst op: 31-12-2012

Onverslaanbaar duo in de strijd tegen vroegtijdige huidveroudering

Oriflame introduceert voor een langdurig jeugdige, sprankelende en opvallend stralende huid het Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir. Dit unieke elixer is ontwikkeld voor vrouwen die alleen het allerbeste willen voor hun huid.

Bovendien is het elixer ook perfect te gebruiken als make-upbasis onder de Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation.

Oriflame Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir

De formule van het Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir van Oriflame heeft een effectieve anti-ageing werking dankzij werkstoffen zoals provitamine B5, hyaluronzuur en mirte-extract. Door de toegevoegde lichtweerkaatsende micadeeltjes zorgt het elixer voor een letterlijk stralende teint. De elegante, kleine glazen flacon is voorzien van een goudkleurige pipetapplicator, waarmee het goudkleurig glinsterende elixer nauwkeurig gedoseerd, druppelsgewijs kan worden aangebracht.

Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation

Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation is een luxueuze anti-ageing foundation die de teint zichtbaar verbetert, voor een jonger uitziende huid. De rijke textuur zorgt voor een stralende en onberispelijke finish. De samenstelling bevat ingrediënten die helpen om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en die de natuurlijke vochtbalans van de huid helpen behouden. Deze foundation met SPF 8 is verkrijgbaar in de 5 tinten Porcelain, Light Ivory, Natural Beige, Natural Rose en Golden Beige.

Synergetische werking

Wil je een mooie en stralende make-up? Breng na je dagcrème enkele druppels zacht kloppend aan op het gezicht, wacht tot het elixer goed door de huid is opgenomen en breng daarna de Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation aan. De ingrediënten van het Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir en de Giordani Gold Age Defying Foundation hebben een synergetische werking, waardoor de anti-ageing werking van de foundation optimaal tot recht komt en resulteert in een sprankelende make-up met een opvallend jeugdige finish!


Consumentenadviesprijzen

  • Oriflame Giordani Gold Age Defying Radiance Elixir  € 23,95/15 ml
  • Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundation  € 22,95/30 ml

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief