Ontspanning voor lichaam en geest

Geplaatst op: 27-04-2011

Ontspanning voor lichaam en geest

We hebben een aantal lange weekenden in het vooruitzicht, de zon schijnt en de zomermaanden staan ook weer voor de deur, tijd voor bezinning, ontspanning en heerlijk relaxen!

Voor een heerlijke ontspanning

Muziek kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de algemene levenskwaliteit. De collectie van Oreade Music biedt met muziek voor ontspanning, welzijn, lichaam en geest een welkome aanvulling op een gezonder leven en maakt je vrije tijd daarmee extra plezierig!

‘The Healing Water', ontspannende klanken voor verhoogd gevoel van welzijn

The Healing Water werd speciaal samengesteld voor gebruik in spa's, bijvoorbeeld tijdens massages en andere ontspannende lichaamsbehandelingen. Deze Oreade cd is ook ideaal bij de ondersteuning van een moment van ontspanning thuis of tijdens je vakantie, zoals tijdens het nemen van een warm bad, bij het in slaap vallen of tijdens meditatie. Het album bevat een prachtige combinatie van diverse gitaren, fluit, keyboard, orgel, piano en synthesizer in één ontspannende track.

‘Awakening in Magic Woods', voor een serene en harmonieuze sfeer

De Oreade cd Awakening in Magic Woods brengt je direct in een atmosfeer van sereniteit en harmonie en is een verademing voor iedereen die een moment van pure ontspanning en balans wil creëren na alle stress en drukte van het dagelijkse leven. Het prachtige vogelconcert bij het aanbreken van een nieuwe dag in het bos ademt een sfeer van perfecte vrede, harmonie en rust. De begeleidende muziek is gecomponeerd en uitgevoerd door Morpheo (Ariel Niggli), een Zwitserse artiest die zijn inspiratie haalt uit het gebied waar hij woont: het wonderschone Ticino.

Op wereldreis met ‘Global Spirit ‘ van Karunesh!

Ga je niet op vakantie dit jaar, maar wil je toch op wereldreis langs verre landen, dan is de Oreade cd Global Spirit van Karunesh een aanrader! Ervaar de ritmische, exotische muziekmix uit landen als India, Australië, Afrika en het Midden-Oosten. Laat je meevoeren op de klanken van viool, citer, didgeridoo, bouzouki, panfluit, Chinese tempelfluit, tamboerijn en diverse percussie-instrumenten. Deze Oreade bestseller bevat tevens een aantal gastartiesten zoals Govi, Nicolas Kern and Don Lax.

 

Verkoopadviesprijzen

  • The Healing Water    € 18,99
  • Awakening in Magic Woods   € 18,99
  • Global Spirit   € 18,99

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief