Ontspanning voor Body & Mind met Oreade Music!

Geplaatst op: 09-12-2010

Ontspanning voor Body & Mind met Oreade Music!

Luister met je hart en ontdek dat de muziek van Oreade bijdraagt aan spirituele groei en een betere levenskwaliteit! De muziek helpt je te ontspannen en het vinden van de juiste balans voor je lichaam en geest.

Betere levenskwaliteit door spirituele groei en welzijn

Oreade staat voor muziek met een doel: mensen ondersteunen bij het ontwikkelen van een betere levenskwaliteit door spirituele groei en welzijn. De cd's kunnen als ontspannende achtergrondmuziek worden gebruikt maar ook bij allerlei vormen van helende therapieën of bij het zoeken naar een meer bewuste manier van leven.

Kerst & engelenmuziek

Nog even en de kerstdagen brengen weer een periode van gezellig samenzijn. Engelen zijn onlosmakelijk verbonden met kerst. De cd Angel Delight van Mike Rowland is al jaren een Oreade Music bestseller. De tedere composities laten de engelen dansen en de harmoniserende klanken zorgen voor een gevoel van puurheid, ontspanning en sereniteit.

Serene harpmuziek

De Oreade cd Angelic Harp Music bevat serene harpmuziek die een sfeer oproept van rust en de zintuigen weldadig kalmeert. Angel Beauty van Oreade Music is een collectie van intens harmoniserende muziek voor een gevoel van optimisme, vreugde, geborgenheid en vertrouwen!

Het geluid van knapperend haardvuur...

Heb je geen open haard maar wil je tijdens de koude wintermaanden (en het prille, vaak nog kille voorjaar!) toch genieten van het geluid van knapperend haardvuur? De Oreade cd Woodfire brengt lichaam en geest heerlijk tot rust dankzij het geluid van knapperende vlammetjes, alsof je voor de open haard zit! Je kunt de warmte bijna voelen! Deze cd bevat geen muziek, maar uitsluitend het geluid van een brandende open haard.

Verkoopadviesprijzen

  • Angel Delight (by Mike Rowland) € 18,99
  • Angelic Harp Music (by Erik Berglund) € 18,99
  • Angel Beauty (by Erik Berglund) € 18,99
  • Woodfire € 11,99

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief