Ontspannend weekendje voor D.I.O. drogist van het jaar

Geplaatst op: 07-02-2012

Ontspannend weekendje voor D.I.O. drogist van het jaar

D.I.O. drogisterijformule die momenteel 170 winkels telt looft ieder jaar prijzen uit aan haar beste winkels. Terwijl het winnende team zich liet verwennen stond het D.I.O.-management op de winkelvloer!

Glazen award en geldprijs

Alle winkels worden beoordeeld op een groot scala aan punten door een team van experts van het D.I.O. hoofdkantoor. De prijzen die de ondernemers konden winnen waren onderverdeeld in de categorieën: Beste nieuwkomer, Commercieel winkelbeeld, Local Hero en Klantgerichtheid. Tijdens de verkiezing van de D.I.O. drogist van het jaar hebben vier gelukkige D.I.O. ondernemers een award en een geldprijs ontvangen.

De allerbeste D.I.O. van Nederland

Er is nog één categorie die overblijft: de categorie "Overall winnaar". Deze prijs is gewonnen door D.I.O. drogisterij Bea van Lagen in Kootwijkerbroek. Bea van Lagen had op alle onderdelen uitstekend gescoord en kreeg een extra grote glazen award en een cheque ter waarde van € 1.000,- mee naar huis. Dit bedrag heeft het hele team op 3 en 4 februari besteed aan een heerlijk ontspannend weekendje in een Beauty & Wellness gelegenheid.

D.I.O.-management op de winkelvloer

Terwijl het winkelteam zichzelf heeft laten verwennen, bleef de winkel natuurlijk niet onbewaakt achter. Het D.I.O.-management van het hoofdkantoor pasten afgelopen zaterdag 4 februari op de winkel! En dat is niemand ontgaan want de eerste 100 klanten ontvingen een gratis Idyl Shampoo.

Bij D.I.O. drogisterij Bea van Lagen in Kootwijkerbroek werd afgelopen maand ook de landelijke televisie commercials van de D.I.O. drogist opgenomen!

 

Op de foto vlnr: Jos Jongstra, Anton Hofte, Herman de Jong, Arjan v.d. Lingen en Anneke.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief