Ontdek de vernieuwde website van Paula's Choice Europe!

Geplaatst op: 29-06-2011

Ontdek de vernieuwde website van Paula's Choice Europe!

De website van Paula's Choice Europe is recentelijk van een opvallende metamorfose voorzien, daarbij is vooraf zorgvuldig geluisterd naar de inbreng van de talloze trouwe klanten door middel van een enquête.

Nieuwe en innovatieve producten

Paula's Choice Europe heeft de afgelopen jaren diverse nieuwe en innovatieve producten gelanceerd, zoals de RESIST- producten in de effectieve strijd tegen huidveroudering en de CLEAR- producten voor de doeltreffende behandeling van een huid met puistjes. De oprichtster van Paula's Choice, de Amerikaanse cosmeticadeskundige Paula Begoun, lanceerde ‘Beautypedia' (een website met meer dan 45.000 productbeoordelingen), om haar klanten te helpen een weloverwogen keuze te maken uit het enorme aanbod aan cosmeticaproducten.

Huidverzorgingslijnen verbeterd en uitgebreid

De bestaande huidverzorgingslijnen (Recovery, Balancing, Hydralight en Moisture Boost) zijn verbeterd en uitgebreid. Voor de komende jaren staan nog meer innovatieve producten op stapel. Ook zullen de producten in een nieuw jasje worden gestoken. Bij al deze ontwikkelingen past een nieuw design en een meer overzichtelijke indeling van de producten en informatie die Paula's Choice te bieden heeft.

Nieuw design, nog overzichtelijker

Voor de nieuwe website is vooral gekozen voor eenvoud, meer rust en duidelijkheid. De producten en het advies van Paula Begoun is waar het allemaal om draait! Via het hoofdmenu aan de linkerkant op de vernieuwde website www.paulaschoice.nl kan de consument online winkelen op huidtype ofwel online winkelen op productcategorie (zoals bijvoorbeeld reinigers of dagcrèmes).

Meer dan 45.000 productbeoordelingen

Het menuonderdeel ‘Productbeoordelingen' omvat de ‘Beautypedia'- database met meer dan 45.000 productbeoordelingen van huidverzorgingsproducten en make-up. Het menuonderdeel ‘Paula's Choice' bevat een schat aan achtergrondinformatie over de producten van Paula's Choice en Paula Begoun, alsmede Paula's video's, vragen aan Paula Begoun, Paula's Choice in de Media en Milieu & Welzijn.

Advies en informatie

Voor achtergrondartikelen en advies van Paula en haar team, alsmede het ingrediënten woordenboek is er de menukeuze ‘Expert Advies'. Wie in de bovenste menubalk ‘Winkel' aanklikt, vindt alle producten van Paula's Choice overzichtelijk in beeld en onder ‘Klantenservice' vindt men de contactgegevens van de Paula's Choice Europe klantenservice en de meeste gestelde vragen.

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief