Ontdek de nieuwe wereld van het nieuwe DA formuleconcept bij DA Woudenberg

Geplaatst op: 08-06-2012

Ontdek de nieuwe wereld van het nieuwe DA formuleconcept bij DA Woudenberg

De eerste geheel vernieuwde DA winkel in het nieuwe DA formuleconcept opent 8 juni haar deuren en heeft Woudenberg de beste drogisterij en parfumerie van Nederland met de meeste keuze, het beste advies en de mooiste aanbiedingen!

En dat alles in een prachtige nieuwe winkel waar van alles te beleven is.

Feest bij DA Woudenberg

Op 8 en 9 juni is het feest in de DA aan de Voorstraat 10a in Woudenberg. De eerste honderd klanten krijgen een tas met cadeaus ter waarde van vijftig euro. Maar ook voor wie later komt is er veel voordeel, namelijk een korting van 25% op het gehele assortiment (op 8 en 9 juni)! Op de openingsdagen is er in de winkel van alles te doen en te beleven, je kunt je nagels laten lakken, je laten opmaken door een visagiste of een parfumfles laten graveren.

De nieuwe wereld van DA

Ook na deze openingsdagen blijft het een feest om DA Woudenberg te bezoeken. In de vernieuwde winkel zijn de allerbeste merken te vinden om te zorgen, verzorgen, verleiden of verwennen. Benieuwd naar al die (nieuwe) producten? In ‘de nieuwe wereld van DA' mag de klant alles zelf ruiken, voelen, uittesten en ontdekken. Zo wordt winkelen een hele nieuwe beleving.

Service en voordeel

DA Woudenberg biedt daarnaast een handige service: is het product dat je zoekt uitverkocht, dan wordt het meteen besteld en is het binnen 48 uur in huis. Is een actieproduct op voordat de actie voorbij is, dan ontvang je een reclamecoupon om later alsnog het product met korting aan te kunnen schaffen. Ook voor voordeel is de klant bij DA aan het goede adres. De 500 DA LAAG producten koop je gegarandeerd voor de laagste prijs. Blijkt het ergens anders toch goedkoper te zijn, dan betaalt DA het verschil terug.

Eerste DA met nieuwe formuleconcept

De winkel in Woudenberg is de eerste DA Drogisterij & Parfumerie die geopend wordt in het nieuwe formuleconcept. Een onderscheidend nieuw aantrekkelijk, eigentijds concept waarin vrouwen zich ondersteund voelen om het maximale uit al hun zorgrollen te halen: zorgen, verzorgen, verwennen en verleiden.

Nieuwe trends, informatie en tips

De winkeluitstraling heeft een metamorfose ondergaan: de speciaal voor DA ontwikkelde boulevard leidt je als een tijdschrift door de winkel. Op ooghoogte zijn de nieuwe trends, praktische informatie en tips aangebracht. De etalage is de cover van het magazine. Iedere acht weken worden zowel etalage als boulevard vernieuwd en aangepast aan actuele thema's. Je kunt bij DA terecht voor meer dan 1.400 merken en ruim 15.000 producten. Tegelijk met de opening van de winkel wordt het opgefriste logo van DA gepresenteerd; een nieuw beeldmerk dat weergeeft waar DA voor staat: gemakkelijk en betaalbaar zorgen en verzorgen, verrassend en geïnspireerd verwennen en verleiden.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief