Ontdek de nieuwe wereld van DA bij DA Veldhuis in Lisse

Geplaatst op: 22-06-2012

Ontdek de nieuwe wereld van DA bij DA Veldhuis in Lisse

De beste drogisterij en parfumerie aan de Vivaldistraat in Lisse heeft op donderdag 21 juni jl. haar deuren geopend! DA Veldhuis is de derde DA winkel die is ingericht volgens het nieuwe formuleconcept van DA.

De meeste keuze, het beste advies en de mooiste aanbiedingen. En dat alles in een prachtige nieuwe winkel waar van alles te beleven is.

Feest bij DA in Lisse

Op 21, 22 en 23 juni is het feest in de DA aan de Vivaldistraat in Lisse. De eerste honderd klanten krijgen een tas met cadeaus ter waarde van vijftig euro. Maar ook voor wie later komt is er veel voordeel, namelijk een korting van 25% op het gehele assortiment (op 21, 22 en 23 juni)! Op de openingsdagen is er in de winkel van alles te doen en te beleven, je kunt je nagels laten lakken, je laten opmaken door een visagiste of een parfumfles laten graveren. Maar ook na deze openingsdagen blijft het een feest om DA Veldhuis te bezoeken!

Allerbeste merken met service en voordeel

In de vernieuwde winkel zijn de allerbeste merken te vinden om te zorgen, verzorgen, verleiden of verwennen. Benieuwd naar al die (nieuwe) producten? In ‘de nieuwe wereld van DA' mag de klant alles zelf ruiken, voelen, uittesten en ontdekken. Zo wordt winkelen een hele nieuwe beleving. DA Veldhuis biedt daarnaast een handige service: is het product dat je zoekt uitverkocht, dan wordt het meteen besteld en is het binnen 48 uur in huis. Is een actieproduct op voordat de actie voorbij is, dan ontvang je een reclamecoupon om later alsnog het product met korting aan te kunnen schaffen. Ook voor voordeel is de klant bij DA aan het goede adres. De 500 DA LAAG producten koop je gegarandeerd voor de laagste prijs. Blijkt het ergens anders toch goedkoper te zijn, dan betaalt DA het verschil terug.

Nieuwe formuleconcept

De winkel in Lisse is de derde DA Drogisterij & Parfumerie die geopend wordt in het nieuwe formuleconcept. Een onderscheidend nieuw aantrekkelijk, eigentijds concept waarin vrouwen zich ondersteund voelen om het maximale uit al hun zorgrollen te halen: zorgen, verzorgen, verwennen en verleiden.

Nieuwe trends, actuele thema's 

De winkeluitstraling heeft een metamorfose ondergaan: de speciaal voor DA ontwikkelde boulevard leidt je als een tijdschrift door de winkel. Op ooghoogte zijn de nieuwe trends, praktische informatie en tips aangebracht. De etalage is de cover van het magazine. Iedere acht weken worden zowel etalage als boulevard vernieuwd en aangepast aan actuele thema's. Je kunt bij DA terecht voor meer dan 1.400 merken en ruim 15.000 producten. Tegelijk met de opening van de winkel wordt het opgefriste logo van DA gepresenteerd; een nieuw beeldmerk dat weergeeft waar DA voor staat: gemakkelijk en betaalbaar zorgen en verzorgen, verrassend en geïnspireerd verwennen en verleiden.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief