Ontdek de nieuwe wereld van DA bij DA Jessica in Breda

Geplaatst op: 05-02-2013

Ontdek de nieuwe wereld van DA bij DA Jessica in Breda

Sinds vorige week donderdag 31 januari heeft Breda aan de Burcht 13 de beste drogisterij van Nederland want de geheel vernieuwde DA winkel opende onder grote belangstelling haar deuren. De meeste keuze, het beste advies en de mooiste aanbiedingen!

En dat alles in een prachtige winkel waar van alles te beleven is.

Feestelijke opening

Tijdens de drukke, feestelijke opening en de twee dagen erna was het groot feest. De eerste honderd betalende klanten mochten namelijk een prachtige goodiebag met cadeaus ter waarde van maar liefst vijftig euro in ontvangst nemen. Maar ook voor wie later naar DA Jessica kwam was er veel voordeel, namelijk een kennismakingskorting van 25% op het gehele assortiment! Ook na deze openingsdagen is er altijd een reden om DA Jessica in Breda te bezoeken. In de vernieuwde winkel zijn de allerbeste merken te vinden om te zorgen, verzorgen, verleiden of verwennen.

Extra service

DA Jessica biedt daarnaast ook een handige service: is het product dat je zoekt uitverkocht, dan wordt het meteen besteld en is het binnen 48 uur in huis. Is een actieproduct op voordat de actie voorbij is? Dan ontvang je een reclamecoupon om later alsnog het product met korting aan te kunnen schaffen. Ook voor voordeel is de klant bij DA aan het goede adres. De 500 DA LAAG producten koop je gegarandeerd voor de laagste prijs.

De nieuwe wereld van DA

Benieuwd naar al die (nieuwe) producten? In ‘de nieuwe wereld van DA' mag de klant alles zelf ruiken, voelen, uittesten en ontdekken. Zo wordt winkelen een hele nieuwe beleving.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief