Ontdek de nieuwe Beautiful skin lijn van No7

Geplaatst op: 20-04-2012

Ontdek de nieuwe Beautiful skin lijn van No7

No7 is in Groot-Brittannië al vele jaren toonaangevend op het gebied van huidverzorging. De missie van No7 is eenvoudig, zij willen dat vrouwen zich mooi voelen en er stralend uitzien, zeven dagen per week!

Unieke mix van multivitaminen & mineralen

Wereldwijd gebruiken en waarderen miljoenen vrouwen de schoonheids- en skincare producten uit het No7 assortiment. De huidverzorgingsproducten van No7 zijn hypoallergeen, dermatologisch getest en zijn ook geschikt voor de meest gevoelige huid. Alle dagcrèmes van No7 bevatten niet alleen SPF 15 en 5*UVA bescherming; ze zijn ook verrijkt met een unieke mix van multivitaminen & mineralen. Hierdoor ziet je huid er in 14 dagen gezond en stralend uit.

Drie verschillende productlijnen

No7 begrijpt dat een druk leven betekent dat je niet altijd tijd hebt om je huid uitgebreid te verzorgen. Daarom hebben ze de Beautiful Skin lijn ontwikkeld: de nieuwe dagelijkse gezichtsverzorging voor een stralende huid in 14 dagen. Beautiful skin is een nieuw assortiment dagelijkse skincare, ontworpen voor drie huidtypen. De groene lijn is speciaal voor de normale/vette huid, de roze lijn voor de normale/droge huid en de lila lijn voor de droge/zeer droge huid.

Verbeterd en vernieuwd

No7 introduceert haar verbeterde skincare assortiment van de Anti-ageing: alle favoriete No7 producten zitten in een schitterende nieuwe verpakking. Het assortiment van de Skincare behandelingen, geschikt zijn voor alle huidtypen, bevat enkele fantastische nieuwe lijnen evenals de bestaande best-sellers.

De schoonheids- en skincare producten van No7 zijn online te bestellen en verkrijgbaar bij Boots apotheken.

Meer informatie over de schoonheids- en skincare producten van No7? Ga naar www.nl.boots.com.

Bron:

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief