Ontdek de Body collection van ‘Sex and the City'!

Geplaatst op: 30-01-2012

Ontdek de Body collection van ‘Sex and the City'!

Vorig jaar werden de Eau de Parfums van ‘Sex and City' en ‘Sex and the City by Night'  geïntroduceerd.  Wil je je van top tot teen hullen in deze sensuele en onweerstaanbare geuren, er is ook een bijbehorende ‘Sex and the City' Body collection!

De levensstijl van de vier personages uit de Sex and the City'- serie  zijn op een unieke wijze samengebracht in de vorm van parfums en bijbehorende bodycare. Nog even een reminder...

‘Sex and the City'- stijl en elegantie

Het ‘Sex and the City'- parfum omvat de dynamiek en het unieke karakter van New York City. De geur bevat frisse topnoten van Italiaanse mandarijn, sappige bloedsinaasappel, rode en roze bessen en een subtiel vleugje passievrucht. Het hart van dit parfum is vrouwelijk, zacht en bloemig, door jasmijn, gardeniablaadjes en oranjebloesem. Fluweelachtige muskus, sandelhout, karamel en amber in de basisnoot zorgen voor de finesse, stijl en elegantie waar het parfum uiteindelijk voor staat.

‘Sex and the City by Night'-sensuele glamour 

Het ‘Sex and the City by Night'- parfum omvat die sensuele, supervrouwelijke allure, die alleen een cocktailjurk en torenhoge hakken een vrouw kunnen geven! De frisse topnoten bestaan uit sprankelende bergamot, peerbloesem, neroli en zachte fresiablaadjes, de glamorous kenmerken van het parfum zijn hierdoor volop aanwezig. Het hart van het parfum ontwikkelt zich tot een weelderig boeket van nachtjasmijn, pioenroos, vanille en fruitige granaatappel, terwijl de basis een poederachtige essentie vormt door de warme combinatie van sandelhout, amberkristallen, tonkabonen, muskus en patchouli.

‘Sex and the City' Body collections

De ‘Sex and the City' en ‘Sex and the City by Night' Eau de Parfums zijn tevens opgenomen in een ‘Sex and the City' Body collection, bestaande uit Bad- en Douchegel, Bodylotion, Deodorant Bodyspray en Deodorantstick. Deze bodycare producten zijn ook verkrijgbaar in de vorm van aantrekkelijke (kleine of grote) cadeausets (€ 15,00 en € 30,00), ideaal voor Valentijnsdag, Moederdag of als leuk verjaarsdagsgeschenk.

 

Verkoopprijzen

  • Bodycare collection € 5,50/ per product
  • Eau de Parfum  € 12,50/30 ml
  • Eau de Parfum  € 17,50/60 ml
  • Eau de Parfum  € 25,00/100 ml

 

De ‘Sex and the City' Eau de Parfums en bijbehorende bodycare worden gedistribueerd door JTG Trading BV uit Dordrecht en zijn verkrijgbaar bij ETOS.

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief