Ontdek de 4 nieuwe winterkleuren van freshMinerals Mineral Loose Eye Shadow!

Geplaatst op: 25-11-2010

Ontdek de 4 nieuwe winterkleuren van freshMinerals Mineral Loose Eye Shadow!

De make-up van freshMinerals biedt je huid veel meer dan alleen maar kleur!

100% natuurlijk

De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80). Met het rijke kleurenpalet van de freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows kun je naar hartelust variëren om elke dag opnieuw een professionele oogmake-up te creëren!

Prachtige, egale dekking

De 100% pure freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow is verkrijgbaar in een rijk palet van uiteenlopende trendy én klassieke nuances. De ultrafijne, minerale poeders, geven een prachtige, egale dekking voor over het gehele ooglid of om de arcadeboogjes mee te accentueren.

freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows, zowel droog als nat te gebruiken

De kleuren van freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow kunnen zowel droog als nat worden gebruikt en kunnen worden gemengd met andere freshMinerals- producten om die kleuren te verkrijgen die jij wilt! Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de minerale oogschaduw droog wordt aangebracht.

Antioxidant vitamines A, C en E en Silica

De natuurlijke samenstelling op basis van geplette mineralen maakt het mogelijk om ze zeer nauwkeurig aan te brengen en vloeiend in elkaar over te laten lopen, voor een perfect en vooral zeer professioneel resultaat! De formule bevat tevens de antioxidant vitamines A, C en E alsmede Silica voor een fluweelzachte finish!

4 nieuwe kleuren: Sand, Violet, Sunset en Deep Ocean

Nieuw in de collectie zijn 4 sprankelende kleuren freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow, die niet alleen qua naam, maar vooral qua kleur nu alvast een vleugje zomer op je gezicht brengen tijdens de donkere dagen. Sand is een warme zandkleur met een mooie iriserende glans. Met Violet (vibrerend violet) geef je de blik een magische uitstraling. Sunset (warm paars met een glimmer) geeft de oogopslag een mysterieuze touch en met Deep Ocean creëer je een azuurblauwe knipoog, om in te verdrinken zo onweerstaanbaar mooi!

Verkoopprijs

freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows € 15,50/stuk

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief