Online Kraampakkettenservice bij Uw Eigen Drogist

Geplaatst op: 26-06-2014

Online Kraampakkettenservice bij Uw Eigen Drogist

De drogist als afhaalpunt voor kraampakketten is het uitgangspunt voor de samenwerking tussen Drogistenunie en Natalis. Vroeger werden kraampakketten samengesteld bij onder andere de drogist maar tegenwoordig versturen zorgverzekeraars de pakketten naar aanvullend verzekerden. Door de opkomst van het online kanaal is het kraampakket bij de drogist naar de achtergrond verdwenen.

Drogistenunie gaat voor Uw Eigen Drogist de (online) Kraampakketservice nieuw leven inblazen.

Extra toegevoegde waarde van drogist

Elke zwangere vrouw in Nederland moet vanaf de zevende maand van de zwangerschap een kraampakket in huis te hebben. Het merendeel van de zwangere vrouwen is hiervoor verzekerd, maar er is altijd nog een groep van 25.000 vrouwen die het pakket zelf moet aanschaffen. Marion Poelwijk, Prijs & Assortimentsmanager bij Drogistenunie: "De drogist kan van toegevoegde waarde zijn voor de zwangere vrouw door bijvoorbeeld extra advies te geven. Daarnaast is het vroeger altijd zo geweest dat je naar de drogist ging voor je kraampakket en past het nog steeds prima bij de functie van de drogist".

Drie verschillende kraampakketten

Op de website van Uw Eigen Drogist zijn de kraampakketten eenvoudig te bestellen. Er is keuze uit drie verschillende pakketten: een basispakket, uitgebreid pakket en luxe pakket die afgerekend kan worden met iDeal. Men kan ook beslissen of het pakket thuis wordt bezorgd of opgehaald wordt bij een Uw Eigen Drogist. Natalis, al 22 jaar een schat aan ervaring in de wereld van het jonge gezin, zorgt voor de afhandeling van de bestellingen. Een Uw Eigen Drogist beloont de consument voor haar bezoek.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief