Ondersteuning voor moeder én baby

Geplaatst op: 08-08-2011

Ondersteuning voor moeder én baby

Essentiële vetzuren zijn van belang voor het zenuwstelsel en spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de hersenen.

Gunstige invloed op gezondheid

Om ervoor te zorgen dat je als aanstaande moeder voldoende van deze vetzuren binnenkrijgt, is het belangrijk om voorafgaand en tijdens de zwangerschap twee keer per week vis te eten, waarvan één keer vette vis. Lukt dit niet altijd, dan is er Efamol Moeder & Baby. Efamol Moeder & Baby heeft een gunstige invloed op de gezondheid van de moeder en helpt je om, in aanvulling op de voeding, een goede hoeveelheid vetzuren binnen te krijgen. Vóór, tijdens en na de zwangerschap.

Het belang van DHA en AA vetzuren

DHA geldt als een specialist onder de vetzuren en is onder andere verantwoordelijk voor de aanleg en regulatie van het leer-, denk- en spraakvermogen, de motoriek, het geheugen, de stemming en het gedrag. AA is nodig voor de aanleg van de placenta en het borstklier- en baarmoederweefsel van de moeder, evenals het in goede banen leiden van de zwangerschap zelf. Eigenlijk zouden omega's tijdens de zwangerschap net zo'n automatisme moeten zijn als stoppen met roken en drinken en het nemen van foliumzuur.

Aanvulling op gezonde voeding

Een belangrijke bron van DHA en AA is vette vis. Maar de Nederlandse consument eet gemiddeld slechts 3,4 kilo vis per jaar. Zeker in de zwangerschaps- en borstvoedingsperiode is dat te weinig. In aanvulling op gezonde voeding is een DHA-rijke visoliesupplement dan aan te raden. De meeste visoliecapsules zijn rijk aan het omega-3 vetzuur EPA. DHA is echter belangrijker voor de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel.

Hoge dosering

Ook ter ondersteuning van de gezondheid van de aanstaande moeder is DHA onmisbaar. Vernieuwde Efamol Moeder & Baby bevat 375 mg DHA en 50 mg EPA (omega-3) en 15 mg AA (omega-6) per capsule. Door de hoge dosering DHA-rijke visolie is één capsule per dag voldoende. Efamol Moeder & Baby is uitstekend te gebruiken naast een zwangerschapsmultivitamine.

Hoogwaardige producten

Efamol is al meer dan 30 jaar toonaangevend in de wereld van essentiële vetzuren uit visoliën en teunisbloemolie. De hoogwaardige producten worden ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, afgestemd op de specifieke behoeften van het lichaam. Ze bevatten een goed kwaliteit visolie, afkomstig van duurzaam gevangen wilde vissoorten, extra gecontroleerd en gezuiverd.

 

 

Consumentenadviesprijs

  • Efamol Moeder & Baby  € 12,95/30 stuks


Efamol Moeder & Baby is een gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief