Omega Pharma koopt OTC activiteiten van Inibsa

Geplaatst op: 30-11-2010

Omega Pharma koopt OTC activiteiten van Inibsa

Omega Pharma neemt neemt de activiteiten van apothekersproducten over van Inibsa, een bedrijf dat vooral actief is in Spanje en Portugal en verhoogt zo zijn omzet met 7 miljoen euro.

Inibsa 

Inibsa is een healthcare groep, die met OTC-producten actief is in Spanje en Portugal waarvan de omzet 6 miljoen afkomstig is uit Spanje en 1 miljoen uit Portugal.

Apiserum

Het voornaamste product is Apiserum, een merk voedingssupplementen op basis van koninginnegelei (royal jelly) en vitamines die veel wordt gebruikt tegen vermoeidheid. Omega Pharma kocht in oktober dit jaar ook het Zweedse ACO Vitamineral van J&J Consumer Nordic voor 3,1 miljoen euro. Eind van dit jaar zal naar verwachting de overname worden afgerond.

Omega Pharma

Omega Pharma is sinds zijn ontstaan in 1987 uitgegroeid tot een multinationale groep die met ruim 2.000 medewerkers direct actief is in 40 landen, hoofdzakelijk in Europa. Omega Pharma schenkt alle focus aan voorschriftvrije gezondheids- en verzorgingsproducten, zoals vitamines, voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten.

Merken

Omega Pharma heeft o.a. Predictor, Davitamon, Galenco, Biodermal, Bional, Dermalex, Wartner, Prevalin en Azaron.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief