Ohropax breidt assortiment uit bij Albert Heijn

Geplaatst op: 12-04-2013

Ohropax breidt assortiment uit bij Albert Heijn

Ohropax breidt verder uit bij Albert Heijn. Na de introductie begin dit jaar van Ohropax Classic zal het assortiment van Ohropax binnen enkele weken uitgebreid worden met Ohropax Color .

Opvallende kleurrijke oordopjes

Voor deze uitbreiding is gekozen om een extra doelgroep aan te spreken. Ohropax Classic wordt weliswaar door een zeer breed publiek gebruikt, maar voor festivals en feesten is er meer vraag naar opvallendere oordopjes, specifiek voor dit soort gelegenheden. Ohropax Color vervult deze behoefte uitstekend.

Zacht en huidvriendelijk

De oordopjes van Ohropax Color zijn gemaakt van zacht huidvriendelijk PU-schuim. In discotheken, op feesten en festivals, bij concerten en sportevenementen is het geluid vaak dermate hard dat het een gevaar voor de gezondheid oplevert waardoor gehoorbescherming zeer belangrijk. Ohropax Color is in deze situaties het perfecte oordopje. Ze zitten stabiel in het oor, zijn tot 5 keer herbruikbaar en zien er door de opvallende kleuren mooi uit. Een verpakking bevat 8 oordopjes (4 paar) en heeft een consumentenprijs van € 4,95.

Breed assortiment

Ohropax is marktleider in oordopjes in Nederland. Met een zeer grote distributie en breed assortiment wordt Ohropax al decennia lang naar tevredenheid gebruikt door een grote groep consumenten. OTC Medical is sinds 1 juni 2012 de nieuwe distributeur van Ohropax.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief