Ogentroost Oogdruppels bij geprikkelde, droge en rode ogen

Geplaatst op: 14-02-2012

Ogentroost Oogdruppels bij geprikkelde, droge en rode ogen

Tijdens de winter kun je last krijgen van geprikkelde, tranende, rode of droge ogen, maar ook wanneer je veel achter de pc zit, bij vermoeidheid, airconditioning of tijdens het pollenseizoen.

Wees lief voor je ogen en verzacht ze met natuurzuivere Ogentroost Oogdruppels van Weleda.

Verzacht, verzorgt en verfrist

Ogentroost Oogdruppels verzacht, verzorgt en verfrist geprikkelde en rode ogen en helpt ogen in balans te blijven. Het is een 100% natuurlijke gezondheidsproduct en bevat extract van de plant Euphrasia (ogentroost) die een grote hoeveelheid bio-actieve stoffen met verzorgende en verzachtende eigenschappen bevat en al eeuwenlang wordt toegepast. Ogentroost Oogdruppels is vrij van synthetische conserveringsmiddelen, kan zonder bezwaar langdurig worden gebruikt en is ook geschikt voor contactlensdragers. Het flesje is geschikt voor regelmatig gebruik, de ampullen (10 stuks) voor incidenteel gebruik.

Tijdelijk 'Ogenblikje van Weleda'

Weleda, producent van natuurzuivere lichaamsverzorgings- en zelfzorgproducten en voor de tweede keer op een rij uitgeroepen tot Het Duurzaamste Merk van Nederland, geeft tijdelijk een duurzaam cadeautje bij Ogentroost Oogdruppels. Het ‘Ogenblikje van Weleda' is een contactlensdoosje van 100% gerecycled blik. Een handig bewaarblikje dat een lenzendoosje en een lenzenpincet bevat en tevens ruimte biedt aan enkele Ogentroost Oogdruppels ampullen. Ontvang het Ogenblikje van Weleda gratis bij Weleda Ogentroost Oogdruppels of Ogentroost Oogdruppels ampullen. De actie loopt van 20 februari tot 30 maart 2012.

 

Dosering en gebruiksaanwijzing

  • Ogentroost Oogdruppels en Ogentroost Oogdruppels ampullen zijn geschikt voor iedereen, ook voor baby's en kleine kinderen
  • Druppel 2 maal daags 1 à 2 druppels in het oog
  • De inhoud van de ampul is voldoende voor eenmalige toepassing in één of beide ogen. Eventuele restanten niet meer gebruiken, open bij volgend gebruik een nieuwe ampul
  • Ogentroost Oogdruppels kunnen voor langere tijd worden gebruikt

 

Consumentenadviesprijzen

  • Weleda Ogentroost Oogdruppels  € 7,85/10 ml, 200 druppels
  • Weleda Ogentroost Oogdruppels ampullen  € 8,25/10 stuks


Weleda Ogentroost Oogdruppels en Ogentroost Oogdruppels ampullen zijn gezondheidsproducten. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief