Odorex volgens testpanel best geteste deodorant

Geplaatst op: 22-08-2013

Odorex volgens testpanel best geteste deodorant

In samenwerking met weekblad Margriet liet Odorex een testpanel samenstellen met 350 vrouwen die o.a. de Regular deo's van Odorex mochten gaan testen. De deodorants kwamen daarbij met een 8,1 als gemiddelde cijfer maar liefst een punt hoger uit de test dan de deo's die de lezeressen normaal gebruikten!

Odorex heeft een effectieve lijn met hypoallergene, dermatologisch geteste en parabeenvrije deodorants. De lijn heeft een ruime keuze in doeltreffende rollers, sprays, lotions, crémes en deppers.

Odorex Deo-Combi op maat

Weekblad Margriet en Odorex stelden eind 2012 een testpanel samen. Via een oproep op de website van Margriet werden vrouwen uitgenodigd om de online Deo-Check van Odorex te doen. Uit ruim 2500 aanmeldingen werd een panel van 350 lezeressen samengesteld. Vervolgens kregen alle deelnemers via Odorex hun persoonlijke Deo-Combi op maat toegestuurd van Regular en Extra Dry producten voor een uitgebreide deotest en een aanvullende vragenlijst.

Zelfverzekerd gevoel, langdurig droog resultaat

Van een goede deodorant verwachten vrouwen dat deze je optimaal beschermt tegen transpiratiegeur (voor een zelfverzekerd gevoel, de hele dag door) en dat de formule zorgt voor langdurig droge oksels. De Regular-deo's van Odorex kwamen op beide fronten maar liefst met een 8,1 als gemiddelde cijfer uit de test! De ondervraagden vinden deze deo's beter dan die van andere merken die tevens claimen transpiratiegeur te bestrijden en te zorgen voor droge oksels.

Enkele testresultaten van Odorex

  • Meer dan 85% van het Margriet testpanel had voorheen nog nooit een specifieke deodorant gebruikt tegen overmatig transpireren.
  • Na het testen van de Odorex Extra Dry Deodorant tijdens lange werkdagen en intensief sporten gaf maar liefst 80% van de Margriet testpanelleden aan zeer tevreden te zijn over de geclaimde werking van deze unieke deo.
  • Ruim 60% van het Margriet testpanel zegt dat de Odorex Deodorants veel fijner zijn in gebruik dan diverse eerder geteste deo's van andere merken.
  • Ruim 60% van het Margriet testpanel zegt de Odorex Deodorants vanaf nu merktrouw te blijven en de Deo-Combi van de Odorex Regular Deo en de Odorex Extra Dry Deo vanaf nu te zullen gebruiken bij inspannende momenten zoals bijv. sporten.


Online Odorex Deo-Check

Odorex biedt consumenten via hun website de mogelijkheid voor het eenvoudig online checken van de meest geschikte persoonlijke deodorantcombinatie van Regular en Extra Dry-producten middels de Odorex Deo-Check. In slechts vier stappen kom je hiermee direct te weten welke deo combinatie voor jou het best werkt.

 

Meer informatie: www.odorex.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief