Odorex vijf jaar sterhoofdsponsor van Drunense Duinenloop

Geplaatst op: 04-03-2015

Odorex vijf jaar sterhoofdsponsor van Drunense Duinenloop

Koninklijke Sanders van o.a. Van Gils, Odorex, ProSet, Sanicur, Melkmeisje en Fresh Up is met Odorex de nieuwe sterhoofdsponsor van de Drunense Duinenloop voor de periode 2015 tot en met 2019.

Professionele organistatie

De 34e editie van de Drunense Duinenloop vindt dit jaar plaats op zondag 15 maart en is een initiatief van de Commissie Drunense Duinenloop van Atletiek- en Wandelvereniging DAK. Koninklijke Sanders ziet dit sportieve evenement als een professionele organisatie, die met 260 vrijwilligers tot stand is gekomen. Daar is inzet, doorzettingsvermogen, creativiteit en innovatie voor nodig. Dit zijn stuk voor stuk kernwaarden die passen bij Koninklijke Sanders en haar merk Odorex. Naast wederzijds respect voor het ondernemen, is de link tussen Koninklijke Sanders B.V. en DAK de lichamelijke verzorging na ieder sportavontuur. Koninklijke Sanders zal daarom met Odorex de Drunense Duinenloop promoten door middel van een vijfjarig sponsorschap.

Odorex wordt o.a. vermeld op de verschillende reclame-uitingen en op het startnummer van de deelnemers van de Drunense Duinenloop.

 

Kijk voor meer informatie over de Drunense Duinenloop op www.drunenseduinenloop.nl

Meer informatie: www.odorex.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief