Nu ook in Nederland: Charles Worthington Intense Rescue Melting Balm

Geplaatst op: 12-06-2013

Nu ook in Nederland: Charles Worthington Intense Rescue  Melting Balm

Kleuren, blonderen en stylen kan je haar behoorlijk beschadigen waardoor je sneller last hebt van gespleten en droge haarpunten. Dat vraagt om een extra intensieve verzorging!

Charles Worthington heeft hier de perfecte oplossing voor: Intense Rescue Melting Balm.

Met sheaboter, avocado- en kokosolie

Intense Rescue Melting Balm is speciaal ontwikkeld om gespleten en droge haarpunten er beter uit te laten zien en dorstig haar diep te voeden. Deze formule bestaat uit een mix van zeven exotische oliën en botersoorten, waaronder sheaboter en zoete amandel-, avocado- en kokosolie die direct het haar intensief voeden.. Het bevat daarnaast lipiden en proteïnen die lijken op de stoffen die in van nature gezond haar voorkomen.

Smelt in de hand tot rijke olie

Deze unieke balsem is zuinig in gebruik, eenvoudig aan te brengen en smelt in de handpalm tot een rijk aanvoelende olie. Gebruik voor het beste resultaat Charles Worthington Intense Rescue Melting Balm twee maal per week op droog haar. Kam het haar door en laat het product 20 minuten inwerken alvorens het haar uit te spoelen en te wassen.

Tips bij droog, ernstig beschadigd haar

  • Intensievere behandeling voor je haar? Laat Intense Rescue Melting Balm dan ook 's nachts in het haar zitten en spoel het de volgende morgen uit.
  • Ernstig beschadigd haar? Verwarm het haar na het aanbrengen van Intense Rescue Melting Balm gedurende 5 minuten met een föhn.
  • Extra droge, pluizige haarpunten? Breng een klein beetjeIntense Rescue Melting Balm aan zonder het uit te spoelen.

 

Consumentenadviesprijs

  • Charles Worthington Intense Rescue Melting Balm  € 26,95/100 ml. Exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief