Nomineer uw favoriete (assistent)-drogist voor 'Beste zelfzorgadviseur 2013'

Geplaatst op: 03-10-2012

Nomineer uw favoriete (assistent)-drogist voor 'Beste zelfzorgadviseur 2013'

Kent u een (assistent)-drogist die altijd voor u klaar staat en die u het beste advies geeft over zelfzorggeneesmiddelen? Geef hem of haar dan nu vóór 31 december 2012 op voor de verkiezing ‘Beste zelfzorgadviseur 2013', want een goed advies mag zeker beloond worden.

De felbegeerde titel 'Beste zorgadviseur 2012' werd gewonnen door Susanne Direks, filiaalmanager bij Uw Eigen Drogist Appels in Tilburg.

Advisering over zelfzorggeneesmiddelen

Zelfzorggeneesmiddelen zijn zonder recept bij de drogist verkrijgbaar maar zijn zeker geen 'snoepjes', verkeerd gebruik kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk dat u over zelfzorggeneesmiddelen goed advies krijgt. In de drogisterij staan speciaal opgeleide (assistent)-drogisten graag voor u klaar om u van een goed advies te voorzien. Is er een (assistent)-drogist waar u heel tevreden over bent die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Met de Gouden Gaper-verkiezing gaan we op zoek naar de beste zelfzorgadviseur van 2013!

Win een verrassingspakket met drogisterijartikelen

Behalve klanten kunnen ook collega's en zakelijke relaties iemand voordragen. Wilt u uw favoriete gediplomeerde assistent-drogist of drogist nomineren? Geef hem of haar dan op via het Gouden Gaper formulier. Let op: opgeven kan tot en met 31 december 2012. De kandidaten die vorig jaar ook hebben meegedaan aan de verkiezing, mogen gewoon weer opnieuw genomineerd worden en deelnemen. Via diverse selectierondes wordt de uiteindelijke winnaar bepaald die een Gouden Gaper-wisseltrofee ontvangt én een weekendje weg voor 2 personen. Wanneer u iemand opgeeft maakt u zelf ook nog eens kans op een verrassingspakket vol drogisterijproducten t.w.v. € 250,-!

Over de Gouden Gaper-verkiezing

De Gouden Gaper-verkiezing is een initiatief van drogisterijvakblad Nieuwe Drogist en het CBD (Centraal Bureau Drogisterijbedrijven), koepelorganisatie en kenniscentrum van de drogisterijbranche. Doel van de verkiezing is het stimuleren van goede advisering en de 'toppers' in het zonnetje te zetten. Tegelijkertijd heeft de verkiezing als doel om duidelijk te maken dat advies bij zelfzorggeneesmiddelen belangrijk is en wat u daarbij als klant van een drogisterij mag verwachten. Alle personen die zijn voorgedragen, ontvangen een theorietest, waarna de personen met de beste resultaten bezocht worden door een mysteryshopper. Uiteindelijk mogen de drie beste adviseurs bij een jury komen, waar ze geïnterviewd worden over hun beroepshouding en advies. Eén daarvan wordt uiteindelijk bekroond tot ‘Beste zelfzorgadviseur 2013'!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kristel van Dijk (Nieuwe Drogist) 0486-41 72 77 of via mail kristel@monsmedia.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief