Nivea Zijdezacht bodylijn uitgebreid met Zijdezachte Luchtige Bodycrème

Geplaatst op: 18-12-2012

Nivea Zijdezacht bodylijn uitgebreid met Zijdezachte Luchtige Bodycrème

Binnenkort introduceert Nivea de nieuwe luxe Zijdezachte Luchtige Bodycrème, verrijkt met een dubbele dosis Shea Boter en de exclusieve Hydra IQ technologie die de droge huid "zijdezacht" maakt.

Met Shea Boter en Hydra IQ technologie

Deze luxe bodycrème is gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in de huid en hydrateert de huid optimaal. Door de unieke, verfijnde geur en heerlijke luchtige textuur is de bodycrème een ware traktatie voor de droge huid. Alle producten van de Zijdezachtlijn, inclusief de nieuwe bodycrème, zijn verrijkt met een dubbele dosis Shea Boter en de exclusieve Hydra IQ technologie (bevorderd de natuurlijke hydratatie van de cellen in de huid) die beide zorgen voor een nog diepere en langdurige hydratatie van de huid.

Langdurig zachte huid

De nieuwe Zijdezachte Luchtige Bodycrème van Nivea smelt door de unieke combinatie van oliën en waxen als het ware op de huid. De oliën maken dat het product gemakkelijk uitsmeert en de waxen, zoals Shea Boter, hebben unieke smeltende eigenschappen. Daarnaast bevat de Zijdezachte Luchtige Bodycrème 10% meer lipiden (vetten) dan de Zijdezachte Bodylotion waardoor deze rijker van textuur is. Bij regelmatig gebruik ziet en voelt de huid zachter aan tot wel drie dagen na het aanbrengen. 92% van de gebruikers geeft aan na 24 uur nog steeds een merkbaar zachte huid te hebben!

In 2013 krijgt de volledige bodylijn van Nivea ook een nieuwe look, herkenbaar aan rondere flacons met het ronde Nivea logo.


Consumentenadviesprijs

 • Nivea Zijdezachte Luchtige Bodycrème  € 7,19/300 ml. Verkrijgbaar vanaf februari 2013.

 

Lees meer over Nivea:

 • Nivea komt met twee nieuwe verfrissende reinigingsmousses
 • Nivea Hair Care assortiment breidt uit met nieuwe producten
 • Nivea introduceert nieuwe BB Cream in de tinten light en medium
 • Compleet vernieuwd assortiment gezichtsmaskers van Nivea
 • Meer artikelen

  Default 120x600
  Algemeen
  Schrijf u in voor de nieuwsbrief