Nivea Sun introduceert eerste transparante zonnebrandspray met verkoelend effect

Geplaatst op: 14-01-2013

Nivea Sun introduceert eerste transparante zonnebrandspray met verkoelend effect

De nieuwe Protect & Refresh Verfrissende Beschermende Spray van Nivea combineert het beste van twee werelden tijdens warme zomerse dagen: namelijk bescherming én verkoeling!

Beschermend, verfrissend en verkoelend

Door de drievoudige combinatie van Menthol, Ethanol en het aerosol spraysysteem heeft Nivea Sun Protect & Refresh een verfrissende en verkoelende werking. De menthol in de nieuwe spray zorgt voor een tinteling op de huid en Ethanol verdampt snel, waardoor een natuurlijk verkoelend effect optreedt. Wanneer de huid is opgewarmd door de zon, is de verkoeling nog beter voelbaar.

Ook voor de moeilijk te bereiken plekken

De nieuwe Protect & Refresh spray biedt zowel een optimale bescherming als veel gebruiksgemak. Door het speciale aerosol spraysysteem is het product namelijk gelijkmatig en in alle standen op het lichaam aan te brengen, zelfs wanneer de spray op de kop gehouden wordt. Ideaal voor het bereiken van lastige plekken zoals de rug en achterkant van de benen. Daarnaast heeft het als eerste binnen het zonbeschermingssegment een verkoelende werking.

Laat geen witte waas achter

De nieuwe Nivea Sun Protect & Refresh heeft een effectieve en optimale UVA- en UVB-bescherming en een 100% transparante en niet vette textuur. De formule trekt snel in, zorgt voor een prettig gevoel op de huid, laat geen witte waas achter op het lichaam en heeft de vertrouwde en aangename Nivea geur. De transparante zonnebrandspray met verkoelend effect is verkrijgbaar in SPF 30, 40 en 50.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Nivea Sun Protect & Refresh SPF 20 15,99/200 ml
  • Nivea Sun Protect & Refresh SPF 30 16,99/200 ml
  • Nivea Sun Protect & Refresh SPF 50 18,99/200 ml
  •  

    Nivea Sun Protect & Refresh Verfrissende Beschermende Spray is verkrijgbaar vanaf maart 2013.

    Meer artikelen

    Schrijf u in voor de nieuwsbrief