Nivea Sensitive & Pure deodorant gaat irritaties tegen

Geplaatst op: 30-01-2012

Nivea Sensitive & Pure deodorant gaat irritaties tegen

Nivea introduceert in het voorjaar een nieuwe deodorant die speciaal ontwikkeld is om irritaties zoals rode bultjes en jeuk van de gevoelige okselhuid tegen te gaan.

De gevoelige okselhuid

Mensen met een gevoelige okselhuid weten hoe vervelend en pijnlijk het kan zijn als deze geïrriteerd raakt. Vooral mensen met allergieën voor conserveringsmiddelen, alcohol of parfum hebben moeite met het vinden van een geschikte deodorant die én effectieve bescherming biedt én de huid niet irriteert. Ook kleurstoffen en parabenen kunnen huidirritaties veroorzaken. "67% van alle vrouwen hebben een gevoelige okselhuid", aldus Dr. Björna Windisch, Group Manager NIVEA Deodorants, Hamburg. "Zij lezen de ingrediëntenlijst wanneer ze een deodorant kopen en zoeken naar een optimaal effect van het product met zo min mogelijk ingrediënten".

Zonder alcohol, conserveringsmiddelen of kleurstoffen

De nieuw deodorant is een 48-uur anti-transpirant deodorant en bevat 0% alcohol, 0% conserveringsmiddelen en 0% kleurstoffen. Voor sommige mensen kan het gebruik van een deodorant spray al irritatie aan de okselhuid opleveren. Voor hen introduceert Nivea naast een Sensitive & Pure spray ook een Sensitive & Pure roll-on die net als de spray 100% vrij is van geurstoffen.

Met Avocado-olie en Kamille-extract

Beide varianten deodorant bevatten voor een extra milde verzorging van de huid Avocado-olie en Kamille-extract die de huid kalmeren. Avocado-olie houdt de huid zacht en soepel en verbetert de hydratatie van de huid. Kamille staat bekend om haar verzachtende en ontstekingsremmende bestanddelen die irritaties voorkomen. De nieuwe Sensitive & Pure lijn van Nivea is hiermee geschikt voor dagelijks gebruik voor mensen met zelfs de meest gevoelige huid en is verkrijgbaar vanaf april 2012.

 

Consumentenadviesprijzen 

  • Nivea Sensitive & Pure deodorant spray  € 3,79/150 ml
  • Nivea Sensitive & Pure deodorant roll-on € 3,79/50 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief