Nivea komt met twee nieuwe verfrissende reinigingsmousses

Geplaatst op: 31-05-2012

Nivea komt met twee nieuwe verfrissende reinigingsmousses

Een intensieve reiniging en optimale verzorging is essentieel voor een gezonde huid. Nivea breidt daarom deze zomer haar verzorgingslijn uit met twee nieuwe reinigingsproducten met Hydra IQ voor extra hydratie.

Nivea Aqua Effect Basisverzorgingslijn

De vertrouwde en bekende basisverzorgingslijn van Nivea Visage heet vanaf nu Nivea Aqua Effect Basisverzorgingslijn. De lijn is niet alleen in een nieuw jasje gestoken, ook de formule is verbeterd. De complete Nivea Aqua Effect Basisverzorgingslijn is namelijk verrijkt met het ingrediënt Hydra IQ dat zorgt voor een optimale hydratatie van de huid.

Met het bekende ronde blauwe logo van Nivea

De Nivea Aqua Effect Basisverzorgingslijn bestaat uit 26 producten, speciaal ontwikkeld voor de (gevoelige) gezichtshuid en heeft voor ieder huidtype en iedere behoefte de juiste producten. Nivea Visage, de nummer één in gezichtsverzorging, ondergaat dit jaar een complete metamorfose. Opvallend is het authentieke ronde logo dat is geïnspireerd op het bekende blauwe Nivea Crème blik.

Hydra IQ voor extra hydratie

Zoals de nieuwe naam al doet vermoeden is de complete Nivea Aqua Effect Basisverzorgingslijn niet alleen gericht op reiniging, maar hebben de producten ook een hydraterende werking. Alle producten, dus ook de reinigingslijn zijn voorzien van het ingrediënt Hydra IQ. Deze technologie is gebaseerd op het stimuleren van de waterkanaaltjes zodat het vocht beter van cel naar cel kan worden getransporteerd. De aanmaak van deze waterkanaaltjes wordt gestimuleerd door het ingrediënt GlycerylGlucose. Dit zorgt samen voor een hydraterende werking.

Reinigende en verzorgende werking

De Nivea Aqua Effect Basisverzorgingslijn wordt deze zomer uitgebreid met twee nieuwe producten: de Nivea Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse en de Nivea Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse. Deze twee producten hebben een mousse-structuur en zowel een reinigende als verzorgende werking. De transparante vloeistof verandert in een schuimende mousse op het moment dat het uit het pompje komt. De formule reinigt zacht en heeft een aangename geur, waardoor het echt een verwennerij is voor de huid.

Voor de normale en droge huid met aangename geur

De Nivea Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse is speciaal ontwikkeld voor de normale huid en is verrijkt met Vitamine E. De Nivea Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse is er speciaal voor de droge huid en is verrijkt met natuurlijke Amandelolie. Beide producten bevatten Hydra IQ voor een hydraterende werking en hebben een aangename geur. De nieuwe reinigingsmousses zijn verkrijgbaar vanaf juli 2012.

Consumentenadviesprijzen

  • Nivea Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse  € 6,49
  • Nivea Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse  € 6,49

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief