Nivea introduceert Sensitive gezichtsverzorgingslijn voor de gevoelige huid

Geplaatst op: 30-01-2014

Nivea introduceert Sensitive gezichtsverzorgingslijn voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid vraagt om andere verzorgingsproducten. Speciaal voor de gevoelige huid heeft Nivea een nieuwe gezichtsverzorgingslijn gelanceerd. Een lijn met een intensief voedende verzorging die o.a. roodheid, irritaties, een trekkerig gevoel en droogheid van een gevoelige huid vermindert en een kalmerende werking heeft.

De Sensitive producten van Nivea voor de gevoelige huid bevatten geen parfum, kleurstoffen en parabenen.

Micellaire technologie

Nivea maakt voor deze nieuwe lijn gebruik van de Micellaire technologie die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige of geïrriteerde huid. Hierdoor verwijderd het make-up op een milde wijze zonder de huid te beschadigen en voorkomt het verdere irritaties van de huid. 

Druivenpitolie, Licochalcone en Dexpanthenol

De formule van de Nivea Sensitive lijn, die uit vier producten bestaat, is zo samengesteld dat het de verzorging biedt die de gevoelige huid nodig heeft. De formule bevat onder meer

 • Druivenpitolie: rijk aan antioxidanten en Vitamine E, een intensieve hydratatie.
 • Licochalcone: bekend om haar ontstekingsremmende werking en bescherming tegen de schadelijke gevolgen van UV-stralen.
 • Dexpanthenol: zorgt voor een soepele en stevige huid.


Nivea Sensitive Dagcrème

Nivea Sensitive Dagcrème is PH-neutraal en heeft een verzorgende formule met Druivenpitolie, Licochalcone en Dexpanthenol. Het vermindert de drie tekenen van een gevoelige huid zoals irritaties en roodheid en zorgt voor een gezonde, mooi uitziende en stralende gehydrateerde huid. De toegevoegde SPF 15 beschermt de gevoelige huid tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Nivea Sensitive Nachtcrème

Nivea Sensitive Nachtcrème is net als de Nivea Sensitive Dagcrème PH-neutraal en heeft een intensief hydraterende formule die 's nachts het herstel van de geïrriteerde en gevoelige huid bevorderd. Ingrediënten zoals Zoethoutextract, Dexpanthenol en Druivenpitolie verstevigen en hydraterende huid en zorgen ervoor dat deze bij het ontwaken heerlijk soepel en zacht aanvoelt. 

Nivea Sensitive 3 in 1 Micellair water

De formule van de nieuwe Nivea Sensitive 3 in 1 Micellair water met Druivenpitolie en Dexpanthenol reinigt de huid, hydrateert én verwijdert make-up op het gezicht en rondom de ogen. Het herstelt de natuurlijke balans van de huid en hoeft niet te worden afgespoeld. Dankzij de Micellaire technologie is de reiniging mild en zeer effectief voor de huid.

Nivea Sensitive Reinigingsmelk

Nivea Sensitive Reinigingsmelk heeft een romige formule met Druivenpitolie en Dexpanthenol en zorgt voor een zachte reiniging van de huid. Het product herstelt de natuurlijke balans van de huid en is zeer geschikt om make-up op het gezicht en rondom de ogen op een milde manier te verwijderen.

 

Consumentenadviesprijzen

 • Nivea Sensitive Dagcrème  € 7,99/50ml
 • Nivea Sensitive Nachtcrème  € 7,99/50ml
 • Nivea Sensitive 3 in 1 Micellair water  € 5,99/200ml
 • Nivea Sensitive Reinigingsmelk  € 5,49/200ml


 • De Nivea Sensitive gezichtsverzorgingslijn is verkrijgbaar vanaf februari 2014.

  Meer artikelen

  Default 120x600
  Algemeen
  Schrijf u in voor de nieuwsbrief