Nivea introduceert deze zomer de nieuwe Men Active Age lijn

Geplaatst op: 24-06-2013

Nivea introduceert deze zomer de nieuwe Men Active Age lijn

Goed nieuws voor mannen! Nivea komt in augustus met de nieuwe Men Active Age, een huidverzorgingslijn speciaal voor de volwassen huid van de man die er goed uit wil blijven zien. De nieuwe lijn richt zich op een dieper en meer intensief niveau voor een gezond uitziende huid.

De grootste zorg van mannen is over het algemeen niet het verminderen van rimpels maar er goed uit willen blijven zien en in vorm zijn en uiteraard blijven.

Verrijkt met Creatine en Cafeïne

De basisingrediënten van de drie producten in deze nieuwe huidverzorgingslijn lijn voor mannen zijn huideigen Creatine en Cafeïne wat het celvernieuwingsproces versnelt, waardoor de huid er beter uitziet. De lijn bestaat uit een Active Age Dagcrème, Active Age Nachtcrème en een Active Age Aftershave Balsem.

Nivea Men Active Age Dagcrème

Met de Nivea Men Active Age Dagcrème wordt de gezichtshuid van de man met één product op zes vlakken verzorgd. De dagcrème wordt snel door de huid opgenomen en hydrateert, beschermt, versterkt, maakt de huid strakker, vernieuwt en draagt bij aan een vermindering van rimpels. De nieuwe Nivea Men Active Age Dagcrème wordt snel door de huid opgenomen en is niet vet.

Nivea Men Active Age Nachtcrème 

Naast een dagelijkse verzorging heeft Nivea Men nu ook voor het eerst een nachtelijke verzorging voor de man. De nieuwe Nivea Men Active Age Nachtcrème trekt snel in de huid en verzacht, beschermt, versterkt, voedt, verstevigt en zorgt voor zichtbaar vermindering van rimpels en zorgt dat de huid 's nachts kan ‘bijkomen' na een zware intensieve dag.

Nivea Men Active Age Aftershave Balsem

We weten dat scheren een negatieve impact heeft op de huid. Een goede verzorging na het scheren is dan ook van groot belang. De Nivea Men Active Age Aftershavebalsem trekt goed in de huid, plakt niet en verzacht en kalmeert de huid na het scheren met behulp van de Zoethoutextracten. De balsem werkt hydraterend, verstevigend en beschermt de huid tegen irritaties en heeft een positieve invloed op het zichtbaar verminderen van rimpels.


Consumentenadviesprijzen

  • Nivea Men Active Age Dagcrème € 13,99/50 ml
  • Nivea Men Active Age Nachtcrème € 13,99/50 ml
  • Nivea Men Active Age Aftershave Balsem € 11,99/75 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief