Nivea Hair Care assortiment breidt uit met nieuwe producten

Geplaatst op: 04-07-2012

Nivea Hair Care assortiment breidt uit met nieuwe producten

Nivea Hair Care lanceert half augustus haar eerste moisturizing shampoo en conditioner onder de naam Hydro Care en de nieuwkomer Volume Sensation Conditioner binnen de reeds bestaande Volume Sensation lijn.

De uitbreiding van het assortiment is niet het enige nieuws op het gebied van Nivea Hair Care. De complete productlijn is namelijk in een nieuw jasje gestoken, ook siert het herkenbare nieuwe ronde Nivea logo vanaf dit najaar de flacons.

Transformatie Nivea Hair Care

Nivea Hair Care heeft vanaf dit najaar een compleet nieuwe look & feel. Het herkenbare ronde Nivea logo siert de voltallige productlijn en ook de formules van de afzonderlijke producten zijn onder de loep genomen. De formules bevatten vanaf heden het haar-eigen element ‘ vloeibare Keratine'. Keratine is een natuurlijk eiwit, waarvan de moleculen de belangrijkste bouwstenen zijn voor de opbouw van het haar. Op den duur raakt de natuurlijke Keratinestructuur van het haar beschadigd. Dit komt veelal door externe factoren. De vloeibare Keratine vult daar waar het haar beschadigd is de ruimten in de keratinestructuur op, waardoor het haar weer zacht en soepel aanvoelt. Daarnaast beschermen de producten het haar tegen invloeden van buitenaf middels vitamines en UV filters. De producten zorgen daardoor zowel voor een langdurige fixatie, als een optimale bescherming.

Nivea Hydro Care met Keratine, Aloë Vera en Waterlelie-extract

Nivea lanceert haar eerste moisturizing haarverzorging genaamd Nivea Hydro Care. De productlijn bestaat uit een shampoo en een conditioner die erop gericht zijn de vochtbalans in het haar op peil te houden. Deze vochtbalans vormt de basis voor zacht en soepel haar. De producten combineren de werkstoffen Aloë Vera en Waterlelie-extract met vloeibare Keratine. Aloë Vera staat bekend om haar hydraterende eigenschappen en geeft het haar een intensieve vocht boost zonder het te verzwaren. De vloeibare Keratine zorgt voor extra verzorging, waardoor het haar zijdezacht, glad en soepel aanvoelt.

Volume Sensation Conditioner met Keratine en Bamboe-extract

Een andere nieuwkomer binnen het Nivea Hair Care segment is de Volume Sensation Conditioner. Dit product is een aanvulling op de reeds bestaande Nivea Volume Sensation lijn. Meer volume in het haar is een wens van veel vrouwen. Helaas is de combinatie van een volume boost en een goede verzorging niet gemakkelijk. Teveel conditioner kan het haar zwaar maken waardoor het gaat hangen. De onderzoekers van Beiersdorf hebben gezocht naar een combinatie van ingrediënten die het haar zowel volume geven als verzorgen zonder het haar te verzwaren. De nieuwe Nivea Volume Sensation Conditioner combineert vloeibare Keratine met Bamboe-extract. Het Bamboe-extract versterkt het haar bij de wortel en geeft het haar twee keer zoveel volume. Het haar voelt weer zijdezacht aan zonder dat het gaat hangen.


Consumentenadviesprijzen

  • Nivea Hydro Care Shampoo   € 3,39/250 ml
  • Nivea Hydro Care Conditioner  € 3,39/200 ml
  • Nivea Volume Sensation Conditioner  € 3,39/200 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief